Познати кандидатите во Прилеп

Градоначалник на општина Прилеп локални 2009?

• Марјан Ристески

Гласови: 65 66,3%
  • Тони Петрески

Гласови: 33 33,7%

• Вкупно гласачи
    98
Море таков е редо сега јас не го измислив, без чотек татко на градо не бива.

Еве Пирганоски не беше тепан па беше татко на градот и сега?Или само лупни безврска конспирација па шо и како не е битно.:tapp:

Море таков е редо сега јас не го измислив, без чотек татко на градо не бива.
абе не туку тропај глупости

мацио јади чотек оти е таков давајгаз каков шо е
прво на некои вмрОВЦИ им ветуваше вработувања,пари,пи*ки и не знам уште шо,арно ама видоја од ск дека овај смотаниов претерува со глупости и му забранија да ги вработи тие вмрОВЦИ,е сега на овие му пукна филмо и по автоматизам му ја пукнаја аркадата на мочково и никој со прст не мрдна во врска со то,ете колкав авторитет има мацио во градов

а тој шо кажува дека прилеп е меѓу најразвиените градови во земјава или е приглуп или нема мрднато надвор од коњари па да види шо се случува во другите градови,ко стаса едно неготино да биди посредено од прилеп шо останува за другите да се прај муабет.....

Си ја видел шо арамбаша е то жена му??

Плус, збореа на карамдаличка вечер пред некоја година.

Си ја видел шо арамбаша е то жена му??

Плус, збореа на карамдаличка вечер пред некоја година.

Абе како така ништо од Пирганоски не чини него сите го тепале ама модрициве заминале кај Марјан,да се чуди човек.

еее прво треба да ја стигнете струмица , а тоа че биде е ИДНО време

Струмица Е ,,, наубаво место за живеење,,,

до каде стигнавте со имитирањето за катната гража хахаха???

Ај па ти Струмица.Еден Глобал направиле и европски гарад се прогласивте.Еден Глобал и еден карневал и еден Заев не ја прават Струмица Европска бе.Ами во Прилеп наш секој ден е карневал бе.А вие ко ќе заврни пороен дожд имате ватерполо улици?Е ние имаме.

Ај па ти Струмица.Еден Глобал направиле и европски гарад се прогласивте.Еден Глобал и еден карневал и еден Заев не ја прават Струмица Европска бе.Ами во Прилеп наш секој ден е карневал бе.А вие ко ќе заврни пороен дожд имате ватерполо улици?Е ние имаме.

:pos2::pos2::pos2::pos2:
и ако некој ми најди 100 метри дел од улица шо е без дупка,злабка,шахта отворена или слично одма гласам за мацио:pos2:
или водовод копа,или есм копа,или телеком копа,сите копа нешто демек се работи ама никој не доработува,катастрофа

:pos2::pos2::pos2::pos2:
и ако некој ми најди 100 метри дел од улица шо е без дупка,злабка,шахта отворена или слично одма гласам за мацио:pos2:
или водовод копа,или есм копа,или телеком копа,сите копа нешто демек се работи ама никој не доработува,катастрофа

Не знам кај тебе ама кај мене ко ќе дотечи ов Варош вода чоек можи да се удави.Еднаш мртов коњ носеше водата ко дотече.А за карневали?Еве Сиудсајд или како го викаја е сио карневали.

Добро бе тој Тони шо чоек е? Прекар нема, чотек нема јадено. Сигурно и швалерка нема, за ко че дој на функција да ја клај на работа. Зошто да го гласаме него?
П.С. Озбилно нема швалерка?

не бре каков тони,
гласајте за мацио,ко шо му е тргнато со копање на улици,,плоштади и шо не можи и нафта да најди па сите да се збогатиме :pos2:

За оваа година предвидена е изградба на висечки панорамски музеј кај 13то катницата,или пред Комерцијална,за да можат Прилепчани да си ги остварат сопствените интереси комплетно на висина од 40тина метри,се предвидува “кафезот“ полека да се врти па да можат да се нахранат оние што ќе бидат внатре со банани и слична храна која им е омилена.Абе господ да чува и брани,кој ќе го управа градов по некое време ако се продолжи со вакви “напредни“ идеи.:

http://www.prilep.gov.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=377&Itemid=330#

не бре каков тони,
гласајте за мацио,ко шо му е тргнато со копање на улици,,плоштади и шо не можи и нафта да најди па сите да се збогатиме :pos2:

Ништо чудно и таа работа да се случи,после Саудиска Арабија и Египет нема рамни да ни бидат.

Да не ја дробам за политики и кој бил шо бил, ама Марјан пак ќе победи во Прилеп.И тоа убедливо.Не ме интересира ни ВМРО ни СДСМ, ама Марјан сигурно победува.Барем заличи градов на нешто, почна да се гради.

dur ima ovci vo prilep...marjan nema da izgubi..posto toj ubo mu gi plakni o4ite so vodata od fontanite...raduvajtese na rabotni mesta i na nekoj jak uspeh vo gradot a ne na fontani,parkovi i sarmi za vo genisovata kniga...:toe:

dur ima ovci vo prilep...marjan nema da izgubi..posto toj ubo mu gi plakni o4ite so vodata od fontanite...raduvajtese na rabotni mesta i na nekoj jak uspeh vo gradot a ne na fontani,parkovi i sarmi za vo genisovata kniga...:toe:

Така е,ама факт е дека сармите,фонтаните и по некоја асфалтирана улица биле главен фактор на успех за еден градоначалник.Инаку ја користам оваа прилика да му го честитам роденденот на досегашниот и иден Прилепски градоначалник Марјан Ристески со надеж дека нема повеќе да гради само кич-фонтани и да витка сарми,зошто на Прилеп очајно му треба пристапна и ефтина индустријска зона,им требаат работни места на Прилепчани и ефтина вода,струја,ефтино земјиште за потенцијалните инвеститори,зошто невработеноста достигна повеќе од 50% во општината,која да ве потсетам сеуште се наоѓа во Европа.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom