Од кај ти се овие информации сега дека и неговите дигнале раце и дека у партијата ова-она... Вака ве лажат по штабовите?Шо може да се очекува од човек како Заев од кој што и неговите дигнаа раце. Веднаш по помилувањето од Црвенковски неговите колеги од партија изјавија На Заев му преостанува само уште еден градоначалнички мандат,дали и тоа, е знак прашалник. Цвенковски сам го осуди Заев со помилувањето,не почекаа ни до судењето да видат како ке се решии случајот. Струмичани го знаат тоа.
Се буните дека Бонева не направила ништо за Струмица. Па што е она да прави?Треба да и се даде шанса за да направи нешто? Немојте толку да го воздигате Заев човекот не е таков како што се претставува.Лично јас сум ги осетила неговите навреди и закани.Дали му личи на човек како што се преставува плус градоначалник да се заканува на дете?? Тој и неговата партија рушат се пред себе само да си ја постигнат целта,ама верувајте целта не ги оправдува средствата.
Бонева беше најголемиот иницијатор за да не биде направен аеродромот во Струмица.Шо може да се очекува од човек како Заев од кој што и неговите дигнаа раце. Веднаш по помилувањето од Црвенковски неговите колеги од партија изјавија На Заев му преостанува само уште еден градоначалнички мандат,дали и тоа, е знак прашалник. Цвенковски сам го осуди Заев со помилувањето,не почекаа ни до судењето да видат како ке се решии случајот. Струмичани го знаат тоа.
Се буните дека Бонева не направила ништо за Струмица. Па што е она да прави?Треба да и се даде шанса за да направи нешто? Немојте толку да го воздигате Заев човекот не е таков како што се претставува.Лично јас сум ги осетила неговите навреди и закани.Дали му личи на човек како што се преставува плус градоначалник да се заканува на дете?? Тој и неговата партија рушат се пред себе само да си ја постигнат целта,ама верувајте целта не ги оправдува средствата.
КАКОВ ПОРНИЧ ЌЕ ГЛЕДАМ КОГА ВИЕ ЌЕ ПАДНЕТЕ ОД ВЛАСТ, КАКОВО ПУШЕЊЕ ТОГАШ ЌЕ ИМА ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕнос ќе биде хаос во градот, кога ќе го уапсат по втор пат. Само што овојпат ќе нема на кој да му го испуши за да го пуштат.
Ова не е од штабот.Ова го изјави Никола Поповски поранешен министер за финансии ми се чини од СДСМ.Од кај ти се овие информации сега дека и неговите дигнале раце и дека у партијата ова-она... Вака ве лажат по штабовите?
Во наредните 10 години нема да го видиш тоа ни на сон.КАКОВ ПОРНИЧ ЌЕ ГЛЕДАМ КОГА ВИЕ ЌЕ ПАДНЕТЕ ОД ВЛАСТ, КАКОВО ПУШЕЊЕ ТОГАШ ЌЕ ИМА ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ
AKO KE POCEKAM AKO TREBA I 10 GODINI AMA POSLEEEEEВо наредните 10 години нема да го видиш тоа ни на сон.
Да да толпа народ а водачите биле цела ѓупска мала а позади нив вработените во еленица:pos2: Зоки за претседател.Бонева беше најголемиот иницијатор за да не биде направен аеродромот во Струмица.
Заев ако не беше ослободен можеше ВМРО и да го отроват!!!-Малце е чудно но можно беше и тоа,исто како тие што беа од патарината 70% невини а ги држеа 9-10 месеци.
Ако Заев останеше подолго од 1 месец во притвор во градот ќе беше хаос.
И за крај не би рекол дека Заев во Струмица не го сакаат.Кога беа мирните демонстрации за него имаше толпа народ!!!!!!!!!!!!!!
Не3на 3ошто татко ти се мачил да те прави бе. Со3нанија сигурно имаш некои од твојата факинг партија. Плс, престани со глупостите. Како може да ги 3нае однапред ре3ултатите, ццц... господе помогни им на тие што не3наат што прават.Imam soznanija deka na denot na izborite amnestiranoto lice zaev sprema bunt i proglasuvanje izborite za falsifikuvani, gi znae odnapred rezultatite i se sprema da se vadi so nemiri.
Imam soznanija deka na denot na izborite amnestiranoto lice zaev sprema bunt i proglasuvanje izborite za falsifikuvani, gi znae odnapred rezultatite i se sprema da se vadi so nemiri.
Ooooo Bravoosss....Абе ние ако не сереме, вие ќе нема шо да јадете!!!!!:pos2::pos2: