Македонеро
Домаќин
- Член од
- 15 декември 2008
- Мислења
- 3.488
- Поени од реакции
- 1.863
abre brat nema so da se misle toa se znae deka ke tepa u prv kugМислам дека Заев ќе победи во првиот круг бидејки во Струмица половина од членството не ја сакаат Бонева а има и такви кои ке гласат за Заев затоа што направи најмногу за Струмица од сите досегашни градоначалници.
abre brat nema so da se misle toa se znae deka ke tepa u prv kug
Зоки ќе победи со 9-10 000 гласови повеќе бе,никој нема да гласа за таатемава ја има па ја нема ???? по потреба ,.....
шо се мачат дпмне во струмица не ми е јасно ..... сеуште сотјам на мислењето дека МИНИМУМ ЗАЕВ КЕ ПОБЕДИ СО 4000 ГЛАСА ПОВЕКЕ....
Абе шпирка ако мислиш дека зајо перел пари па му е доста. како мислиш тоа перел и чиви пари испрал преку кој прпект. дали знаеш воопшто што е перење пари? па ја пушташ бунева да испере малку пари како по искусна домаќинка мислиш? може ќе ги стави на вриење па отидоа парите јабана....:salut:Мислам дека му беше доста перење пари на Заев, нека најде друг начин. Бонева можеби не е нешто многу способна, но никогаш не се знае.
Сега..иако не е кажано овде какво е дрвото што е насадено..па малку малку ..вие наскоро ќе си имате и проблеми со тоа вашето богато зеленило во градот , а кое претходникот го засадил..ГОЛЕМ ПРИДОНЕС НА БОНЕВА за општина Струмица
вчера посади 1(едно) дрвце ...........АЈ КАЖЕТЕ СЕГА ДЕКА НЕ НАПРАВИЛА НИШТО за Струмица хахахахаха
Elizabeta neka ja viknat, i onaka se ponasaat komunjarski:ГОЛЕМ ПРИДОНЕС НА БОНЕВА за општина Струмица
вчера посади 1(едно) дрвце ...........АЈ КАЖЕТЕ СЕГА ДЕКА НЕ НАПРАВИЛА НИШТО за Струмица хахахахаха
Elizabeta je u Parku prijateljstva na Novom Beogradu zasadila drvo mira, odmah kraj Nehruove sadnice, sledeжeg dana sa porodicom je posetila Beogradski univerzitet, 19. oktobra Dubrovnik i Titograd, a sutradan Zagreb i Brione