Македонеро
Домаќин
- Член од
- 15 декември 2008
- Мислења
- 3.508
- Поени од реакции
- 1.896
abre brat nema so da se misle toa se znae deka ke tepa u prv kugМислам дека Заев ќе победи во првиот круг бидејки во Струмица половина од членството не ја сакаат Бонева а има и такви кои ке гласат за Заев затоа што направи најмногу за Струмица од сите досегашни градоначалници.
abre brat nema so da se misle toa se znae deka ke tepa u prv kug
Зоки ќе победи со 9-10 000 гласови повеќе бе,никој нема да гласа за таатемава ја има па ја нема ???? по потреба ,.....
шо се мачат дпмне во струмица не ми е јасно ..... сеуште сотјам на мислењето дека МИНИМУМ ЗАЕВ КЕ ПОБЕДИ СО 4000 ГЛАСА ПОВЕКЕ....
Абе шпирка ако мислиш дека зајо перел пари па му е доста. како мислиш тоа перел и чиви пари испрал преку кој прпект. дали знаеш воопшто што е перење пари? па ја пушташ бунева да испере малку пари како по искусна домаќинка мислиш? може ќе ги стави на вриење па отидоа парите јабана....Мислам дека му беше доста перење пари на Заев, нека најде друг начин. Бонева можеби не е нешто многу способна, но никогаш не се знае.
Сега..иако не е кажано овде какво е дрвото што е насадено..па малку малку ..вие наскоро ќе си имате и проблеми со тоа вашето богато зеленило во градот , а кое претходникот го засадил..ГОЛЕМ ПРИДОНЕС НА БОНЕВА за општина Струмица
вчера посади 1(едно) дрвце ...........АЈ КАЖЕТЕ СЕГА ДЕКА НЕ НАПРАВИЛА НИШТО за Струмица хахахахаха
Elizabeta neka ja viknat, i onaka se ponasaat komunjarski:ГОЛЕМ ПРИДОНЕС НА БОНЕВА за општина Струмица
вчера посади 1(едно) дрвце ...........АЈ КАЖЕТЕ СЕГА ДЕКА НЕ НАПРАВИЛА НИШТО за Струмица хахахахаха
Elizabeta je u Parku prijateljstva na Novom Beogradu zasadila drvo mira, odmah kraj Nehruove sadnice, sledeжeg dana sa porodicom je posetila Beogradski univerzitet, 19. oktobra Dubrovnik i Titograd, a sutradan Zagreb i Brione