Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
Седи и читај. Како настанале кога настанале истории на религии, запознај се со нив, интересно е. Ќе видиш како се поврзани една со друга како која религија кога настанувала превземала по нешто од друга.... а бе 4000 години египетската религија владееше генерации и генерации народи поштовале и славеле богови кои денес повеќе никој не ги ферма, изградиле огромни градби и храмови во нивна чест.Care moj mozda super sovet mi davas . Ali prasanjeto e sto ako navistina postoi pekol ? Sto togas ? Toe e frkata - Jas zivotov si go ziveam kako so mi saka k***t , ali opsto za verava malce , sto ako e stvarno taka . Vecno da se pecis . Mesto kaj sto osven ogan nema nisto drugo . Sto ako postoi takvo mesto . E sega lesno e da recis e togas ke se pecis vecno . Frkava e kako da se ubedam jas deka ne postoi![]()
Кизнај колку ињадници и иљадници луѓе се жртвовани на боговите на Ацтеките па никому ништо . Тогаш ги колеле оти биле убедени дека така богот сака, денес одат в црква и слушаат дека у ствари не било то така туку сега треба да верват во распнат бог и дека не смее да се убива.
Седи и проучувај. Ќе ти станат јасни многу работи.