GREATEST HITS pt.3 @ Метрополис Арена, Скопски Саем - 14.3.2009

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
До тогаш којзнае што ќе се случи......чекам официјален распоред временски на диџеите за да знам кога да одам,сигурно нема панчо да го слушам
Ц ц ц ц абе како да не го слушаш Панчо, иден прецедник на држава... аиии... ќе те егзекуира. :pos:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
Срање забави?!?! Ти брат нездрав си..
Негоооо
Ќе се прај организејшн за идење на журчево сосе пиење пред журчево? :pipi:
ако има вакво нешто БИ сакал некој да ме извести...(ако немам прочитано)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
До тогаш којзнае што ќе се случи......чекам официјален распоред временски на диџеите за да знам кога да одам,сигурно нема панчо да го слушам
Је бејбе :vozbud: јас сум со тебе ако има нешто ваљда накај 2 треба да идеме

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Јок, барем мене никад сепариња не ми праеле мерак, ни у дискач ни нигде, идеш на журче се кршиш на 200 дела и си идеш дома... :)

На Грејтест ќе се иде, да се чуе трансојни.... Цапе, Мац и Дани.
Апсолутно те подржувам, другово и не ме занима да гледам рЕпери што сакаат да бидат црнци ко ќе пораснат:pos:
Ќе има луѓе за да се собереме овој пат масовно, ама уште пред журка со пиење и запознавање. :wink:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ќе има луѓе за да се собереме овој пат масовно, ама уште пред журка со пиење и запознавање. :wink:
Мојт онака, масовно на цело село, пиеме негде, се лупаме на жур... и остало је друга прича... :)

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ц ц ц ц абе како да не го слушаш Панчо, иден прецедник на држава... аиии... ќе те егзекуира. :pos:
Од непоштовање дури и со мала буква го напишав,ама ај......чекаме распоред на диџеи,па во согласност со тоа ќе паднат сите понатамошни договори:smir:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Од непоштовање дури и со мала буква го напишав,ама ај......чекаме распоред на диџеи,па во согласност со тоа ќе паднат сите понатамошни договори:smir:
Али трансот е у 3-4 гарант. :pos:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Зашто и Панчо да го пропуштиме. Сакам мали нафурани типци кои пуштаат хип-хоп.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ќе частиш табла јајца?! :)
Едно е доволно на сцена што ке биде.

Нешто порадикално да однесеме. На пример блузон или кошула. Човекот изгледа само маици со прерамки има.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Едно е доволно на сцена што ке биде.

Нешто порадикално да однесеме. На пример блузон или кошула. Човекот изгледа само маици со прерамки има.
Не бе мислам дека го имам видено и со блузон на еден спот. :)

Ја мислам дека треба да му однесеме маица на која ќе пишува “Brain, I should get one!“. :)

:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom