GrouchoMarx
Мочко
- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 2.907
- Поени од реакции
- 469
И они се македонци??Сите тие се рок бендови кои имаат свирки по Македонијава на кои препејуваат познати рок хитови. Мислам дека немаат авторски песни.
:helou:
И они се македонци??Сите тие се рок бендови кои имаат свирки по Македонијава на кои препејуваат познати рок хитови. Мислам дека немаат авторски песни.
:helou:
и јас се чудам кои се тие.....ке отидеме и ке ги видиме кои се....А кој се тие South Park знае некој??
Да бе. Сите тие се Македонски тезга-бендови.И они се македонци??
Tакозвани КАВЕР бендови :smir:Да бе. Сите тие се Македонски тезга-бендови.![]()
Се надевам дека после бендовите ќе биде ПАНЧО (усранчо) па после ќе почнат диџеите.кај ке може да се докопам до инфо за кој како кое време ке пушта?? рап дефинитивно не ми се слуша.
Фајронтот нема да биде у 5. Накај 7 ќе биде.Културно си упаѓаш околу 12 да не се плеткаш со репери у криза и остануваш до фајрон 5 сабајле ко ќе останат најватрените со трансот наравно. Ко последниот пат тој типот што заспа горе на гелендер ко го гаѓаа со шишиња(мислам на грејтест хитс беше, не ме фаќајте за збор:pos2![]()
Битно дечкото Господ го знае на која хемија беше. 5 мин го гаѓаа со шишиња и дојдоа двајца го собраа под мишка од што неможеше да оди.Фајронтот нема да биде у 5. Накај 7 ќе биде.
Иначе типот гарант има заспано на ГХ вол.1 пошо после тоа на наредните журки галеријата не беше отворена. Сега таму ќе има ВИП сепареаtapp
.
![]()
Па за гужва после 5 саат не верувам. Ретко кој ќе има енергија да рипа 7 саата. Ја ќе глеам пред журка убаво да се наспијам па се надевам дека после ќе издржам до 6 минимум.Битно дечкото Господ го знае на која хемија беше. 5 мин го гаѓаа со шишиња и дојдоа двајца го собраа под мишка од што неможеше да оди.
Ако трае ова до 7 ондаК супер ако има ватрени транс типчиња иначе нема да има кворум, ќе треба да земеме фудбал и на мали голчиња да играме:smir:
Еве јас сум за.Ај ке видиме кворум од форум како ке идеме па да направиме една собиранка таму а?