The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
ден на мисирката е.
И ни еден ситком нема никогаш да сними посмешна сцена за Thanksgiving од сцената во Friends кога Joey ја бутна главата во газот на мисирката :pos:
Нека ме демантираат Шелдон енд компани :)

Ке може да ми каже некој дали заврши 4та сезона и ако не заврши колку епизоди има од 4та сезона и уште колку треба да искочат.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
^ Тој IoSono тежок спамер станал. Чека некој да пише, да му реплицира. На Lost темата е таков, овде пак.:D

И немам нешто сериозно за темава да пишам, онака само ми текна во овие саати да трескам. Бриши друже, тое.:)

^ Тој IoSono тежок спамер станал. Чека некој да пише, да му реплицира. На Lost темата е таков, овде пак.:D

И немам нешто сериозно за темава да пишам, онака само ми текна во овие саати да трескам. Бриши друже, тое.:)
Пиши му на модераторот да го банира :)
И не ме р"чкај за ЛОСТ, да не стискав јас Ентер секои 108 минути којзнае што ќе се случеше со форумов :pos:

Хауард рокс!!!
или: „како да останеш он-топик на булшит пост“ :)

ПРОКЛЕТСТВООООООООООООО НЕМА НОВА ЕПИЗОДА

На 10ти Декември нова епизода у 2 сабајле. The Alien Parasite Hypothesis. Очекувам добра епизода.
Приметив дека во оваа сезоан секоја втора епизода е добра, за разлика од претходните сезони кои беа навистина совршени.

Според мене оваа сезона е преголемо разочарување. Го нема оној стариот шмек од првите сезони, почнува да изгледа како секое второ sitcom.

Моќна епизода. :)

Еве склопив нa брзина и превод. :)

Ги запоставија ликовите на Леонард и Пени, ама појако е вака. Imdb некако слаби се со информации, следната епизода на кој датум се очекува?

:pos: Новата епизода вришти!!

@walker girl
Следниот петок е новата (17 Декември), а инаку често знаат да заебават и немат напишано информации за кога излегува следна епизода и сл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom