Еве мое видување за вечерва.
Хрватска-На почетокот малку фалш и со одредена доза на несигурност.Во средината доста посигурно и доста солидно отпеано.Генерално слаба песна.Единствена светла точка е прекрасниот вокал на Андреја
Еве мое видување за вечерва.
Хрватска-На почетокот малку фалш и со одредена доза на несигурност.Во средината доста посигурно и доста солидно отпеано.Генерално слаба песна.Единствена светла точка е прекрасниот вокал на Андреја
Nee be, taa samo ima dobar izgled, ubava no nema ic dobar glas...не знам, денес ја видов прв пат украина и мислам дека и она е во топ 5 за победа :helou:
1. НорвешкаАјде сега прогнози кој ќе победи?
Кога сме кај детскиот евросонг, никако не можам да ја заборавам победничката песна од 2004, Марија Изабел од ШпанијаEpa na detskiot evrosong nema politika...tamu se gleda dobra pesna...
A mislam deka makedonija imase stvarno dobra pesna...ali treba da probame so takvo nesto kako sleng ili ding dong
се надевам дека не е вистинаНеофицијално му пукнал гласот на пејачот од групата Регина и нивниот настап во финалето е под знак прашање.Дали се работи само за маркетинг или нешто друго ќе видиме утре,но едно е сигурно дека на полуфиналето страшно лошо отпеа.
Да пробаме, туку еве Србиве пробаа, па ништоA mislam deka makedonija imase stvarno dobra pesna...ali treba da probame so takvo nesto kako sleng ili ding dong