Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
tacno brat se slagam,ali neka ne pocinja koj kolku gleal,a kolku so gleam on poise e za mzt forumot taka da neka kazue tamu zaso ja tamu ne gi znam igracite a ne ni me zanimaat,a za juve mozam da zboram 10 dena ako saka.pozdrav do site tifozi so sme na forumov i topikov,CANTEREMO SEMPRE FORZZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e sto sakas be brat koja da igra mesto zaneti?ako ne ti prai keif togas ranieri ima kazano za zaneti deka e fundamentalen del od timot se slagam deka ne e non stop u top forma ali ja mislam deka dosta pokaza so svojata igra pamtis li kakvi asistencii mu dade na del piero od pola teren i sea mislam deka mu dade takva asistencija od pola teren ali ne sum siguren deka bese toj za mene zaneti izigra super ovaa sezona mesto da kritikuvas igraci kazi nesto pozitivno

i sto ako sum imal avatar od family aerodrom?i pola tuka sto se nemaat staveno slika od juve i toa znaci deka ne go sakaat juve?

занети оваа сезона не играше многу како што знам. инаку овие од управат полуделе? адебајор како што постиравте е цел на серија А? па амаури шо ке прави ако веке е потпишал? ... лол ...

e sto sakas be brat koja da igra mesto zaneti?ako ne ti prai keif togas ranieri ima kazano za zaneti deka e fundamentalen del od timot se slagam deka ne e non stop u top forma ali ja mislam deka dosta pokaza so svojata igra pamtis li kakvi asistencii mu dade na del piero od pola teren i sea mislam deka mu dade takva asistencija od pola teren ali ne sum siguren deka bese toj za mene zaneti izigra super ovaa sezona mesto da kritikuvas igraci kazi nesto pozitivno

OK DRUZE IZVINI ZA AVATAROT,AMA I TI SO SE MESAS KOA NE ZNAES NISO ZA MENE I KOLKU SUM GO GLEAL JUVE.JA KAZAV MOE MISLENJE,A KAO SO GLEAM I MNOGU DRUGI SE SLAGAAT SO TOA.

OK DRUZE IZVINI ZA AVATAROT,AMA I TI SO SE MESAS KOA NE ZNAES NISO ZA MENE I KOLKU SUM GO GLEAL JUVE.JA KAZAV MOE MISLENJE,A KAO SO GLEAM I MNOGU DRUGI SE SLAGAAT SO TOA.

nisto uzivaj i ja si kazuvam moe mislenje ,ne e dobro da se kritikuva samo, toa e najlesno kazi nesto za del piero na primer,sega ako gi gledame poedinecno site igraci imaa pad u formata ali imase utakmici koga zaneti bese megu podobrite sega znam deka zaneti ne e klasa igrac ali toa e momentno juve sto mozat najdobro da izvlecat od igraci ako ti teknuva on dojde juve koga bese u seria b i koga juve nemaa ni dinar i togas doaganjeto na zaneti bese dobar poteg sea za sledna sezona ke zemat se nadevam klasa igrac na taa pozicija pa zaneti ke bide rezerva

Да не бидам сватен во погрешна смисла..Но, ако сакате да се расправате расправајте се по мсн, по приватни пораки..Ова е Фан Клуб Јувентус на Кајгана, а не расправии за аватарите..И дај престанете еднаш да се препирате, дај кажете некоја новост,трач што било...

Videte go Seko, nov sponzor...
lus_sportifive.jpg

21 April 2008

Juventus and Sportfive, here's the future of football

The agreement was announced one month ago and today in Milan Juventus and Sportfive Italy officially presented the commercial alliance that will tie the Club and the Company for fifteen years.
Across this period Sportfive will pay Juventus 75 million Euros, in exchange for exclusive naming rights on the new Stadium.
Sportfive, who already have several naming right projects, especially in Germany, for instance in Hamburg, Dortmund and Frankfurt, will pick Juventus' new Stadium's title sponsor name, to be applied from the 2011/12 season, when construction work will end. «This is an absolutely innovative partnership project – Juventus Jean–Claude Blanc M.D. declared – confirming our intention of promoting a new and completely groundbreaking concept of Stadium entertainment».
Apart from handling the naming rights, the agreement also posits that Juventus and Sportfive will cooperate in managing the VIP Hospitality area in the new Stadium, and that they will join forces to organize a yearly football event, using their specific experience: Juventus in top-level football, Sportifive in the marketing of the event. «This long-term agreement with one of the most renowned football brands such as Juventus - remarked Spotifive's Chief Executive Officer Richard Worth – is another significant step for us in terms of fully developing our Company at international level».

Тва со спонзоро ме аресе веке.повеке спонзоре повеке пари за засилувања.

спорт5арена.. не треба според мене така.. некое добро име.. пример бјанконеро стадим х)

Ах Јуве ако го земете Замброта ќе ви бидем многу благодарен :D

ne be.milan zbira vampiri,zaso nie da go zeeme:star::star::star::star::bip::bip::bip::baeh::baeh::baeh::baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom