Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Последен преубав филм што го гледав ми е The holiday прекрасен романтичен филм.
Еве неколку страни кои имаат направено селекција на најдобрите романтични филмови.
50+ Моst romantic movies
(кој го ставилSex and the City (2008)таму треба да му се забрани да пишува).![]()
А кој си ти да кажуваш за вкусовите на другиот?
На форум сме, си кажуваме мислења за филмовите. Сите теми за филм се околу вкусовите. Не напишав ништо за некој форумџија туку за тој што го ставил оној филм во топ 60 романтични филмови на тој сајтот. Според мене не е ни за во топ 600.
На некој друг, може да му е и омилен, нели...?
Епа друг пат напиши: „Според мене“, за да нема вакви забуни, затоа што тебе може ти е глупав и одвратен, ама мене или на некој трети ни е убав, затоа што можеби ете истото ни се случило, па се пронаоѓаме во филмот.
Енивеј, на крајот на листата здогледав еден прекрасен (според мене), но многу невообичаен, уметнички филм, и одма правам кратка рецензија...

(кој го ставилSex and the City (2008) таму треба да му се забрани да пишува).![]()
А кој си ти да кажуваш за вкусовите на другиот?
На форум сме, си кажуваме мислења за филмовите. Сите теми за филм се околу вкусовите. Не напишав ништо за некој форумџија туку за тој што го ставил оној филм во топ 60 романтични филмови на тој сајтот. Според мене не е ни за во топ 600.
На некој друг, може да му е и омилен, нели...?
Само да те потврдам тој што го пишал Sex and Тhe City не треба да му се забрани да пишува туку да му се избриши профилот перманентно
Туку да не се буни Тамарче, СПОРЕД МЕНЕ филмот е еден од најглупите во историјата на филмографијата
Он: Филм за со партнерката/партнерот?
Одвеано од виорот (1939)
Тhe Notebook (2004)
Breakfast at Tiffany's (1961)
Pretty Woman (1990)
Има уште доста али овие ми текнаа моментално![]()