СП Хрватска 2009 Македонија : Србија (28:32)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ринги-ринги-рингишпил...
ти си братко многу мил...
ринги - ринги - рингишпил...
ти си братко мнооогу мил.

Оу јеа!

Ај доста ги критикувавте...
оној ваков бил,другиот па бетер...
Факт е дека добро се претставија и имаа свои минути у секоја утакмица,без разлика против кого игаа.
И одморете со квалификации.Филип Лазаров е уште мал, и како и на неколку други му треба `брусење` за да стане ист а можеби и подобар од брат му.
И тоа е и те како можно...
освен ако сите вие не земете да му повторуете по илјада пати дневно дека не го бива. На дечкото му треба подршка во моментов.И онака има тежок товар на грб со самото тоа што му е брат на најдобриот играч во Европа во моментов.

Работата е зашто не се борбени до крај! Нели го оставаа срцето на терен! Каде е тој жар, таа игра сега?

И јас тоа се прашувам.Не можат само на замор да се вадат и на повредени играчи.Овој пат беа права дупка, а за тоа дека го оставаа срцето на минатите натпревари точно е.

8 натпревари во 10 дена, алооооо!!!

Ти треба 12 комплет спремни играчи + уште некој за да направиш смена после групата. Ние едвај 10 спремни имаме. Нема екипа што повеќе или помалку не пукна од повреди, освен Хрватска. Со кратка клупа, толку.
Па не играше само Македонија во тие 10 дена, зашто другите не се заморија како ние??
Играме добро прво полувреме, после паѓаме во концентрација.А тоа е резултат на замор, не на незнаење. Не се игра само контролки со Турција, Црна Гора, туку и со силни екипи за да можат да се навикнат на силна игра за време од 60 минути...

па кога веќе одиме на светско првенство треба и да се спремаме за истото а не сега сме немале втора клупа или замена за играчите.па одамна сме пласирани на првенствово и требало и на то да мислиме.како и да е имаме искуство повеќе а мислам дека кога ќе научиме да играме со играч повеќе ќе имаме некој резултат.вака тоа е само хендикеп за нас.на +6 ни прават пресврт.не знам тоа дали е замор или е опуштање.кое место и да го освоиме е преголем успех ма да можевме и повеќе од ова сега.БРАВО МАКЕДОНЦИ.НАПРЕД МАКЕДОНИЈА...ONE NAME WE HAVE>>>MACEDONIA

Слабо денеска ужас .....немаат кондиција нашите за оволку натпревари:nesum:кога почна натпреварот па и цела утакмица Борко ѕверрр колку им фати па и голче им брцна ама џабе..:( Кире Лазаров заеба неколку топки но сепак тој е наш најголем херој ако не беше тој тешко да стигневме и дотука ужасно играа нашите кога србите ќе беа со играч помалце наместо да даваат тие примаа голови :@ но тоа е тоа и ова што го постигнавме е успех повеќе среќа др пат:smir:

И јас тоа се прашувам.Не можат само на замор да се вадат и на повредени играчи.Овој пат беа права дупка, а за тоа дека го оставаа срцето на минатите натпревари точно е.
Како можеа прво полувреме да направат толкава разлика и да водат, за после демек на замор да се вадат. Имаше и моменти кога ги скршивме буквално. Незнам што да речам...

Што тресете бе!!!! Па тие секој ден трчаат по саат време најмалце. Повторувам СЕКОЈ ДЕН!!! Ова не е ништо за нив. НЕМА ОПРАВДУВАЊЕ! Очигледно ги шитнаа утакмиците. ЈА ШИТНАА МАКЕДОНИЈА!!!!!

За жал можно е да си во право дека го продадоа натпреварот...и најсомнително од се е шо во првите 10 минути од второ полувреме дадовме само 1 гол а прво водевме со 6 разлика...иначе одсекогаш ми биле сомнителни натпреварите шо ги играме против Србија во било кој спорт

Значи не биди куртон пробушен и прочитај го уште еднаш мојот пост ако се разбираш малку од ракомет да видиш дали стварно Србите имале 16 играчи!
Прочитај убаво!!!

За ова кај и да е ќе намине некој модератор.

Се разбирам малку повеќе од ракомет и многу повече од тебе. Сум тренирал ракомет и сум висел на натпревари цел живот. Србите денес беа свежи како јупи. Тренерот цел турнир ги ротира играчите затоа што има квалитетни замени. Без разлика кој ќе утрчаше на бековски позиции сите не полнеа.

Ние немаме бековска линија бе луѓе. После повредата на Мојсо немаме среден бек, со неиграњето на Раде изгубивме и лев бек. Имаме еден десен бек на кој му идат по тројца. Го изгубивме крилото Алушевски, Пикерот ни игра со температура и повреди, го изгубивме Велко Марковски во одбраната. Десеткувана ни е екипата. Немам намера повеќе да ти цртам.

Како можеа прво полувреме да направат толкава разлика и да водат, за после демек на замор да се вадат. Имаше и моменти кога ги скршивме буквално. Незнам што да речам...

Обвини во ЕНF дека Србите несмеат да играат на Св. Сава зашто тогаш се непобедливи...

Не бе... мене супер ми е.
:toe:
Ајде:
три за четири позор старт:
Излези момче горе на тараса... :vozbud:

Не провоцирај џабе.Ќе си ја пееме кога сакаме, наша си е убава.

Па не играше само Македонија во тие 10 дена, зашто другите не се заморија како ние??
Играме добро прво полувреме, после паѓаме во концентрација.А тоа е резултат на замор, не на незнаење. Не се игра само контролки со Турција, Црна Гора, туку и со силни екипи за да можат да се навикнат на силна игра за време од 60 минути...

Уште еднаш заради тоа што имаат клупа, а ние немаме.

2+2=4

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom