Оти имаш сомнеж дека Јувентус нема да се пласираат?winkСледната со Аталанта во недела 15;00 шанса да ги отргнеме дилемите околу лигата на шампиони:pirat:
Немам некои други имаат затоа да им докажеме:helou::pirat:Оти имаш сомнеж дека Јувентус нема да се пласираат?wink
Тоа е најлесниот делчекајте има уште до лига на шампиони дур да се квалификуваме не идеме директно у групи ви текнува?
мислиш нема да тепаме ? па лани виде работнички каде стигна и шо направи со болтон? па такви тимови ако не победимe :kesa:Инаку синока не гледав ја немаше на тв..може некој коментар од некој шо гледал како играа нашите шанси//?чекајте има уште до лига на шампиони дур да се квалификуваме не идеме директно у групи ви текнува?
Jas tipuvam na Trezege.И онака не игра последно време. Јас мислам дека тој ќе го напушти Јувентус летово а не Паладино.
Јас мислам дека Трезеге нема да си оди..За другото така е донекаде, мада за Јакинта мислам дека заслужува поголема шанса да добива во Јувентус..Паладино ќе си оди..Доаѓа Амаури:ale::crnobel:Jas tipuvam na Trezege.![]()
Sekoj napagjac vo Juventus sedel po 5-6 godini (ne mi go spomnuvajte del pjero kako primer toj e isklucok) i posle vadat nekoj dinar od nego. Kako mozni destinacii gi gledam celzi, barsa, real, milan (na site ovie mu treba napagjac ili kje mu treba) + sekogas trcaat po dokazani igraci. Jakinta mozi da posedi uste nekoja godina vo juventus ama sigurno ne kako prv napagjac tuku kako rezerva.
Za paladino neznam so da kazvam. mislam deka do krajot na sezonata kje go gledame pocesto so cel ranieri podobro da go ispita so mozi da se ocekuva od nego. Ocekuvam slicen tretman za site ostanati. 3toto mesto e zagarantirano site utakmici do krajot na sezonata se samo za kontrola i mislam deka kje si igra so sostavot.
па нели за интер ќе беше??? ги менуваш како чарапиГејвентус почнаа многу да ми се допаѓаат како тим , повеќе и од Милан ...
:lol:Гејвентус почнаа многу да ми се допаѓаат како тим , повеќе и од Милан ...