СП Хрватска 2009 Македонија : Србија (28:32)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дадоа се од себе, но заморот ги совлада. На почетокот направивме пристојна разлика, но потоа се опуштија и немаа идеја во нападот. Плус што и Кире имаше лош ден.

Се на се задоволен сум од начинот на кој играа на ова СП и што направивме историски исчекор.

Да не заборавиме дека сме меѓу најдобрите 12 селекции во светот.

9 Примени голови со играч повеќе а едвај 3 дадовме. Пак не заебаа судиите, не требаше толку играчи да им исклучуваат. Си ја расипаа сликата која ја имавме за нив. Сепак требаше достојно да се простат од светсково, а они се изрезилија.

Се сложувам со ова што го имаш кажано па што ако игра брат му таму па тој нема потреба воопшто ни да седи на клупа да му се плукнам во врските односно во парите што ги има дадено за да игра!!!:jaj:
Ќе кажам уште еднаш ТОТАЛНА НЕ СЕРИОЗНОСТ И НЕ ПРОФЕСИОНАЛНОСТ!

Браво, браво за сите вас
вие не сте навивачи:smir: Македонска репрезентација да не се бодри
се срамам од вас:tapp:

Не ви беше доволно тоа шо влеговме во 12 најдобри, кога победувавме тогаш знаевте се најдобро да кажете за нив а сега не...
Вие да играте на нивно место па да видите каков напор е после голема пауза од вакви натпревари да играте со толку добри противници
Освен Кире никој не игра во добар тим па за д аима одлична кондиција како останатите ракометари

Јас ке ги чекам гордо во Скопје и горда ќе сум на нив и ако се 12 место
они се моите херои:pipi:

Сепак успех е за македонија во 12-те најдобри во светото сме...тоа е тоа доста е и толку што направивме, но имаа мн. грешки овој натпревар!

Македонија веќе постигна историски успех со пласманот во втора фаза,ама требаше да се запне повеќе бе мајката.Па каков замор бе???И Србија беше заморена цела репрезентација па имаат 5 бода.И кој кур бе тој Ф.Лазаров се форсираше????Дај му нека орат ниви некаде ,а не ракомет да играт...:tapp:

Ебати народо што сме.
Ќе ја бодриме и во победа и во пораз бла бла....
Глеаме колку ја бодрите.Изгубивме и готово.Па тоа е што да праам смотанковци сме не им се игра и крај се разочараа што не ги тепаа Данска и тоа е.Случајно да не очекувавте да го освоимепрвенството.Па по 10 години пак идеме на светско а и верувам не ни очекувавте дека ќе идеме шом денес вака реагиравте гарант сте јаделе трици дека ќе губиме ко грција.
Епа ја поминавме групата и си ја задоволија својата цел.Искуство ни фали само тоа и ДА ГО МАНАТ ФИЛИП ЛАЗАРОВ ОД ТИМ.

Сепак успех е за македонија во 12-те најдобри во светото сме...тоа е тоа доста е и толку што направивме, но имаа мн. грешки овој натпревар!

Доволно е и 12 место али глеј сеа мене најмногу ми пречеше што изгубиа мотив натпреваров како к*р да ги болеше за резултатот. Иначе браво за резултатот супер е и до тука што стигнавме...

Ќе ги сакам и ќе ги бодрам пак!
До крај!
Но не е оправдување немање фонд на играчи!
Имаме барем уште двајца кои не се таму, а кои можат и тоа како да помогнат и во одбрана и напад!
Причината се суета и политика!

Браво, браво за сите вас
вие не сте навивачи:smir: Македонска репрезентација да не се бодри
се срамам од вас:tapp:

Не ви беше доволно тоа шо влеговме во 12 најдобри, кога победувавме тогаш знаевте се најдобро да кажете за нив а сега не...
Вие да играте на нивно место па да видите каков напор е после голема пауза од вакви натпревари да играте со толку добри противници
Освен Кире никој не игра во добар тим па за д аима одлична кондиција како останатите ракометари

Јас ке ги чекам гордо во Скопје и горда ќе сум на нив и ако се 12 место
они се моите херои:pipi:
Никој не рече дека не се херои! Никогаш пред ова не сме биле у први 12. Ама борбата се води до крај! Вака покажуваме дека сме слабаци. Посебно не против СВРБИЈА. Работата е со друга цел. Треба да се покаже дека сме непокорни на глупите срби.

Јас мислам дека поради историското предавство на Македонецот кон Србинот со признавањето на Косово, ова беше начин некако да се извадиме :pusk:.То ќе да е работата. Ќе видите сега Кореја попара ќе ја напрајме.:baeh:

И да видиме, што научивме денес... хм,
КОЈ Е КРИВ? Кој го уби Ченто?

Aко во прошлите натпревари судиите делумно беја криви, во овој натпревар не можеме нив да им га префрлиме вината за овја поразот... изигравмо реално многу слабо, правевмо невидено многу грешке а и невидено добри шансе не ги искористивмо... но цел натревар ми изгледаше некако премногу сумнителен, немаше ич жар во играта од двете стране а и судиете некако премногу добро судеја за разлика од прошлите натпревари и како секој да знаеше што треба да прави и што да одигра... се беше како на филм ама не знам од кого изрежирано...:jaj:

И што сега, треба цело време да се вадиме со тоа дека биле заморени???
Па они ако претходно тренирале ракомет како што треба, ако имале добри подготовки, тогаш не би требало да го имаат проблемот со замореноста....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom