Bratot
Стоик и Машкртник!
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 17.089
- Поени од реакции
- 4.499
Мене нешто благо ми се пријаде, а ти се испофали дека Чаршијата ја владееш максимално :helou:Нека трепка. За после година две покрај пиво и пилешки крилца
Мене нешто благо ми се пријаде, а ти се испофали дека Чаршијата ја владееш максимално :helou:Нека трепка. За после година две покрај пиво и пилешки крилца
Интересно ама пак нема фацаИ што правиме сега??? Ова е историски документ, може на интернет да го најдете...
Иванов со “стратешкиот“ документ за зачувување на името (Ова да се насмееме малку, со смеа да прославиме)
ne e vazna karaserija ....vazna e masinerija:helou:Интересно ама пак нема фаца
Виртуелни се .... тие гласови .....ме интересира кај се тие 500 000+ шо биле за ЕУ шо ќе гласале за фрчко, патем на МТВ1 неќна очекувал тесна победа :pos2::pos2::pos2::pos2:
Јок...Aбе стварно Фрчко 'победил' ?
:pos2::pos2:ne e normalen ako stvarno ocekuval da pobedi....vol stopanskiго чувте ли Фрчко ... Господ да и бил напомош на Македонија ... загреови па и раце му чукаат :pos2::pos2:
Невесте на селску чешмуго чувте ли Фрчко ... Господ да и бил напомош на Македонија ... загреови па и раце му чукаат
OK, ама процентиве треба да се помалку, ако ги изборјат сите процентот ќе скокне . . .ама не се избројани сите избирачки места:smir: