Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Еоо ќе ви играме со втор состав во одбраната :D
ако сакате зберете од цел свет најјаката одбрана ништо не ве спасува. губите 2-0 Делпеиро и Јакинта! :smir: Инаку амаури е топ играч бе,а за тие русите читав денеска дека сакале да се осигурат дека јуве ке биде во ЛШ па после да влезат со голем капитал и со голем буџет за екстра засилувања.:helou:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.133
Поени од реакции
5.775
ако сакате зберете од цел свет најјаката одбрана ништо не ве спасува. губите 2-0 Делпеиро и Јакинта! :smir: Инаку амаури е топ играч бе,а за тие русите читав денеска дека сакале да се осигурат дека јуве ке биде во ЛШ па после да влезат со голем капитал и со голем буџет за екстра засилувања.:helou:
Јас па читав дека не инвестирале посебно не во Италијанско првенство, ама може да се предомислеле ако влези Јуве во ЛШ!Од друга страна сакале да ги купат акциите на Кадафи..Значи пак Ањели фамилијата си останва сопственик на Јувентус, само што ќе има екстра фондови за засилувања..Ама некако како да не ми се вклопува мозаикот..Сигурно тие од вложувањето сакаат да добијат нешто...

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Според трач.ком ( преземени онформации од коириере дело спорт) Јуве има дил со Амаури. 11 милиони евра плус Маркиони и Ночерино
( мн. ми праи мерак ова , не за друго неможам да го глеам оној Носерињо )

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Добар е договорот... ми се бендисува...(ако се реализира нормално) но што е со Паладино? Заслужува шанса да се докаже, има неверојатен талент, а ако дојде Амаури, нема шанси да заигра прв тим. Ни треба еден плејмејкер (ВДВ, Диего, Кварезма, Лампард, Мансини, Макси Родригес), еден централен (Барцаљи, Запата, Лугано, Лусио) и еден лев бек (Гросо, Варгас). Приоритет треба да биде средината и одбрана, не напад. Но како што кажав, добра зделка е ова.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.133
Поени од реакции
5.775
Според трач.ком ( преземени онформации од коириере дело спорт) Јуве има дил со Амаури. 11 милиони евра плус Маркиони и Ночерино
( мн. ми праи мерак ова , не за друго неможам да го глеам оној Носерињо )
Мислам дека не вреди толку..Маркиони има потенцијал,плус Ночерињо па и плус 11милиони евра..Хмм...Мислам дека не е добар трансфер...За Ночерињо како и како, ама за Маркиони...Пффф

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Маркиони е наследник на Каморанези, Ночерино е млад и има потенцијал, Крисито (и он беше во комбинавија) е еден од најперспективните одбрамбени играчи на кој му требаат натпревари.
Во секој "голем" трансфер ако знаете се спомнуваат замени, со цел да се намали цената...20(25)милиони за Амаури и deal според мене.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Браво,машала ѕвер е Амаури,добро ке им дојде

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.133
Поени од реакции
5.775
Secco had reportedly agreed to sign Amauri for €15m plus young starlets Sebastian Giovinco, Paolo De Ceglie and Claudio Marchisio.

На гол.ком пишува дека Маркизо, Џовинко(едни од најголемите фудбалски очекувања во Италија да им се дадат на Фиорентина, плус 15, тоа е итекако голема цена за Амаури..Ама не се прашувам јас..Амаури е гром од играч, многу добар напаѓач..Да се надеваме дека супер трансфер ќе испадне...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
ејј не ночерино не треба да се даде нека го дадат de ceglie а Амаури сигурно ќе дојде пошто зампарини сака да го продаде само на јуве ги одбил и англиските екипи и милан

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.133
Поени од реакции
5.775
ејј не ночерино не треба да се даде нека го дадат de ceglie а Амаури сигурно ќе дојде пошто зампарини сака да го продаде само на јуве ги одбил и англиските екипи и милан
Си имаат тие дил!Ама не ми се допаѓа да го земат Амаури по цена на Џовинко, Маркизо плус некој 10тина милиони...

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Абе каков Џиовинко иднината на Јувентус за ништо не се дава:toe::pirat:

Член од
22 февруари 2007
Мислења