- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 266
nagradno prasanje :koj od ovie dvajca e frle a koj gole....nagradata e edno glasacko livce
Ima pravo smrdlata,smrdi dogovorot Ahmeti i Gruevski za glasovite vo 2014 da poddrzhat Aljbanac za UCK-DUI da go poddrzhat Ivanov a dodeka pak ovie patriotive nashi sho ne vitkaat kichma.Ama ako za rejtingot ako treba i kje se prekrshat ne pa da vitkaat.НЕШТО СМРДИ ВО ДРЖАВАТА...
Ѓонови се оние кои се воспалуваат на изроди како Фрчко кој нема основно домашно воспитување за однесување камоли за нешто повеќе...АУУУУ овој има гон образ бре ,,ни срам ни перде,,,,, ТОЈ бил со Трајковски,,,, ПА џорџе БРЕ ДО ВЧЕРА НЕ ЗНАЕВМЕ ДЕКА ПОСТОИШ..... и дај кажи кој е твојот став за името:???????? за фрчко знаеме се изјасни ИЗЈАСНИ СЕ И ТИ.......
ФРЧКО каков таков се трудел дал придонес прв, крив придонел...што си придонел ти ,освен во СФРЈ тоа знаеме ..... 18 години џорџеееееее ,18 години се криеш под јорган планина....
на тема ЕУ, и НАТО човекот користи 45 секунди еееееееее толку ли имаш да кажаш џорџееееее 45 секунди ,,,, барем да повтореше се одново ке имаше 90 секунди.... толку те интересира нато и ЕУ,,45 СЕКУНДИ
Џоле-who? ili Џоле Мр.ЌушКој ти е сега тој Брука????
љубе = буЉе. Каков буљаш испадна братот Љ човече?! Убаво е вака сите изроди што си ги покажаа вистинското лице... Близу е 5-ти, готови се!Ѓонови се оние кои се воспалуваат на изроди како Фрчко кој нема основно домашно воспитување за однесување камоли за нешто повеќе...
Македонија
Бошкоски: Нема Европа без Грција!
Околу спорот за името јас сум за непосредно решение за да се обноват односите со Грција, изјави Љубе Бошкоски, поранешниот претседателски кандидат, за грчката телевизија „Скај“.
- Македонија нема европска иднина без Грција - ја заврши својата изјава Бошкоски.
ЕЕЕЕЈЈЈЈ!!! ЧЕКАЈ МАЛКУ!!! КОЈ ГО ЗБОРИ ОВА??? ЉУБЕ ИЛИ КАРАМАНЛИС??? ИЛИ КАРАМАНЛИС ВО КОЖАТА НА ЉУБЕ!!!
Taka e!Rejtingot im pagja,vozot im odi nadolu,ushte malku fali da dojdat do 10% rejting popularnost!Близу е 5-ти, готови се!
Taka e!Rejtingot im pagja,vozot im odi nadolu,ushte malku fali da dojdat do 10% rejting popularnost!
Ahahahah , udren e ovoj , ne znae da zboruva , sporo zboruva , ali jazikot mu e po brz od mozokot .
Ovaj se mrdnal definitivno.Ushte 10% pomalku od rajtingot na dpBne i Gruevski.Aj na zdravje brichenje.
Човекот е реален - толку.љубе = буЉе. Каков буљаш испадна братот Љ човече?! Убаво е вака сите изроди што си ги покажаа вистинското лице... Близу е 5-ти, готови се!
Кој сакат да те бомбардират бе????:nesvest:Човекот е реален - толку.
Ти ако се палиш ко Милошевиќ на времето - твој проблем.
Ја не сакам да ме бомбардираат.
А кој е готов ќе видиме,.
До денес бев неопределен, од денес по плоштадот гласам за Фрчко.
Ова е клерикофашизам кој мора да биде запрен вака или онака(ако треба световид ќе се бориме и поинаку освен на гласачки места).
So ovakva vlada toa i me ocekuva.Кој сакат да те бомбардират бе????:nesvest: