Македонеро
Домаќин
- Член од
- 15 декември 2008
- Мислења
- 3.488
- Поени од реакции
- 1.863
Абе го нема нешто Месијана.Каде ли е сега?
Ne mora da znachi.Добро али рачунај дека оние од Љубе по дифолт би гласале за Иванов така да неговата предност само ќе се зголеми
ама ти мене не ме разбираш ...Не си прочитал ти убаво шо пишав. А и мужот може така ко шо викаш ти ама ни ВМРО ни СДСМ ни ниеедна друга партија неможе така со државата.
Ааа...каде се интересите на жената и децата? Или немаат они сопствени интереси?
Ајде пишувајте си вие овде, некои се на реабота утре.
Честито победа на тие шо ќе победат и нивните подржувачи. За останатите повеќе среќа нареден пат.
Ја слави победата на СДС :pos2:Абе го нема нешто Месијана.Каде ли е сега?
ЕХ!!! КАДЕ ОТИДЕ ОНАА СДСМ ШТО КАКО ШЛЕПЕР ЖАБА ПЛЕСКАА... ПОЧНУВААТ ДА МИ НЕДОСТИГААТ. ОВА НЕ Е ТОА СДСМ ШТО ГО ПАМЕТАМ...ЧЕСТИТКИ ЗА СДСМ СТРУМИЧКА!!! А ШТО СТАНА СО СДСМ СКОПСКА, СДСМ БИТОЛСКА, СДСМ ПРИЛЕПСКА И СИТЕ ОСТАНАТИ СДСМ. АКО НЕ Е МИЗЕРНО ТОГАШ Е ЖАЛОСНО...
ОК, мене ме радува што 2:1 е добар резултат за СДСМ.Не си прочитал ти убаво шо пишав. А и мужот може така ко шо викаш ти ама ни ВМРО ни СДСМ ни ниеедна друга партија неможе така со државата.
Ааа...каде се интересите на жената и децата? Или немаат они сопствени интереси?
Ајде пишувајте си вие овде, некои се на реабота утре.
Честито победа на тие шо ќе победат и нивните подржувачи. За останатите повеќе среќа нареден пат.
Хехехе а бастиони на ВМРО не паднаа?
Коа ќе видиш сдс не ни имаа многу бастиони на избориве така да немало паднати многу хехехе
А што очекуваа СДСМ со кандидат како Фрчко? Па тој беше апсолутно најлошиот избор. Да избереа некој поквалитетен (и попозитивен) сигурен сум дека ќе постигнеа многу подобри резултати.СДСМ добиа поише гласови од што очекуваа а ВМРО добија помалце од очекуваното. Ипак ВМРО ќе земат поише. и? Тотална власт ќе имаат? И? Тоа е добро као?
Земи пример обична фамилија.Мужот е главен дома и никој не смее нишо да му каже ко шо ќе биде примерот сеа со државава ни наша. Мужот праи шо сака и сите други прават како што ќе каже он. Како им е на тие?
Аха. А Иванов не беше најлошиот за ВМРО?А што очекуваа СДСМ со кандидат како Фрчко? Па тој беше апсолутно најлошиот избор. Да избереа некој поквалитетен (и попозитивен) сигурен сум дека ќе постигнеа многу подобри резултати.
Освен тоа, ова е демократија. Во сите демократски земји се случува одвреме-навреме целата власт да е во рацете на една партија. Тоа само народот може да го одлучи. Затоа, не држат филмовите за апсолутизам што СДСМ ги промовираат.
Го гледав оној што ги шитна Струга и Кичево и вика демек каков катастрофа кандидат имавме и пак Иванов не успеа да забележи победа во прв круг. Кои апсолутни лузери се тоа е просто неверојатно.А што очекуваа СДСМ со кандидат како Фрчко? Па тој беше апсолутно најлошиот избор. Да избереа некој поквалитетен (и попозитивен) сигурен сум дека ќе постигнеа многу подобри резултати.
.
АМа ти :pusk: по партии а? Очигледно дека се водиш по интересите на партиите а твои и чисто сумљам дека имаш.Остај го татко ти да ти го води цел живот тогаш.Бог да чува. Види под аватарот ми пишуе колку години иам или нека ти прочитаат од партија. Ми се лоши од вакви полтрони еј. Боље ќе идам да глеам како се движат облаците него да "дебатирам" со вакви.ама ти мене не ме разбираш ...
мужот работи у нивен интерес ... капираш :pos2:
тие му ја дале довербата да раководи со буџетот ... ок
а ти си вероватно под -18год(слободно спореди со 18%подршка реална:helou и немаш право на глас, затоа шо реагирате наивно и за пари ги форсираш интересите на комшијата :pusk: ...
:smir:
Ама не се филмови тоа.Реално со Иванов за претседаател ВМРО имаат тотална власт а тоа СПОРЕД МЕНЕ не чини. И Фрчко многу боље ми изглеа него Иванов пошо него имав шанси да го гледам на телевизија. А другиот? Како да гласам за некој шо не го знам? Или од партијата ми е па ај ќе го гласам.А што очекуваа СДСМ со кандидат како Фрчко? Па тој беше апсолутно најлошиот избор. Да избереа некој поквалитетен (и попозитивен) сигурен сум дека ќе постигнеа многу подобри резултати.
Освен тоа, ова е демократија. Во сите демократски земји се случува одвреме-навреме целата власт да е во рацете на една партија. Тоа само народот може да го одлучи. Затоа, не држат филмовите за апсолутизам што СДСМ ги промовираат.
На СДСМ и следат 3,5 долги години. Нека се запрашат што ги доведе до оваа бедна положба. Кога внатрешно ќе се средат и кога ќе ги исфрлат битангите како Бранко и Фрчко ќе можат со високо дигната глава да излезат на следните избори и да се борат за нешто повеќе. Додека го чекаат БЦ како месија да ги спаси ќе тонат се повеќе. СДСМ е на потег. Да видиме што ќе се случи.
Иванов досега не е држел јавна функција за да знаеме како ќе се покаже. Тоа ќе го видиме во наредните години.Аха. А Иванов не беше најлошиот за ВМРО?
Аха. А Иванов не беше најлошиот за ВМРО?
Е ова треба да го знам од 2 слики на билборди шо ги има? Дај боже да е ко шо го фалите сите.Ваљда е прав избор.Иванов е прибран човек одмерен и културен.Респектиран од многу интелектуалци во нашава земја.Експерт во својата професија обожуван од неговите студенти,за разлика од Фрле човек ипол.
кај ќе го има се скрива сега во Прилеп изгубија сега нема ни да му плаќаат за да се тепа за сдс по форумиАбе го нема нешто Месијана.Каде ли е сега?