haha:pos2: од кога па тој љочка е некаков фактор во државава? Кажал нешто и ние без памет сите за него ќе гласаме. Тоа може да е својствено за вас комуњарите ама нас ни е Македонија пред се и пред било каква мочана партија.БУЏАКУ КАЖА,20 пути пишав,глеј ја дебатата пак,ако не си видел и чул,ни од сдсм не излезе ниту се шпекулации,чиста вистина.
Да имам црни мисли и ставови,и ќе имам ако победи Иванов,јас не бев таа што си ја предаде државата,јасно нека ти биде,мене баш ми е криво,што ве водат прости луѓе,ал сад јебига тоа е.само ми потврдуваш дека сум бил у право шо гласав за Иванов и ВМРО-ДПМНЕ ... а не за некои со такви црни ставови како твоите кои на зло на сопствениот народ се радува ...
и мрш таму веќе не ме коментирај ...
како не ти е срам да се радуваш на такво нешто ...
Де, бре брат кажи, докажи, просветли ме, кој прв почна да шпекулира, кој зборува повеќе за програми и какви програми има, акој клевети и оспорува факти...AceTetovo - Добро ќе зборувам на македонски право литературно да ти кажам дека вие само излегувате на прес конференции кога и нешто да биди згрешено вие одма ги кривите СДСМ или друга некоја партија вие ни мртви неможите да бидите криви. Во Америка кога се избира за претседател не се вика овие од СДСМ се глупи вакви онакви, или овие од ВМРО се вакви онакви туку се вели јас ова ќе напрам помали даноци , инвестиции ова она а не само кривење.
Предавници што мислат само за себе, а ги боли курац за државата и националното богатство.само ми потврдуваш дека сум бил у право шо гласав за Иванов и ВМРО-ДПМНЕ ... а не за некои со такви црни ставови како твоите кои на зло на сопствениот народ се радува ...
Да точно. Кога ги прашаа на крај за кого би гласале ако не бевте кандидат, Буџаку рече дека си имаат договор и според тој договор и ќе гласа - за Иванов. А во 2014 според договорот ВМРО-ДПМНЕ ќе поддржат Албанец.БУЏАКУ КАЖА,20 пути пишав,глеј ја дебатата пак,ако не си видел и чул,ни од сдсм не излезе ниту се шпекулации,чиста вистина.
Кои црни ставови бе душо напатена, па нема да гласам за п*ч*а што не сака да се појави на ТВ па макар и албанец да биде председател во 2014.само ми потврдуваш дека сум бил у право шо гласав за Иванов и ВМРО-ДПМНЕ ... а не за некои со такви црни ставови како твоите кои на зло на сопствениот народ се радува ...
Абе они може ќе поддржат, ама попрво вие СДСфиром ќе гласате за нив отколку било кој гласач на ДПМНЕ.Да точно. Кога ги прашаа на крај за кого би гласале ако не бевте кандидат, Буџаку рече дека си имаат договор и според тој договор и ќе гласа - за Иванов. А во 2014 според договорот ВМРО-ДПМНЕ ќе поддржат Албанец.
Тоа се обидувам да ти кажам БУЏАКУ го кажал тоа, а не некој од ВМРО, а и не некој висок функционер, а за време на претседателска кампања може да каже се, и ти си свесен кои лаги и шпекулации се кажуваат, тоа е само од едната, само за да се оспори нешто, или да се придобијат гласови од албанците....БУЏАКУ КАЖА,20 пути пишав,глеј ја дебатата пак,ако не си видел и чул,ни од сдсм не излезе ниту се шпекулации,чиста вистина.
А што ти кажува мнозинството во Струмица,да не се гадат од такви како вас?Предавници што мислат само за себе, а ги боли курац за државата и националното богатство.
ТИЕ ШТО ИМААТ ТАКВИ МИСЛЕЊА СЕ ЗА КЛАДА НА СРЕД ГРАД, И СЕ ГАДАМ ОД ПОМИСЛАТА ШТО ЖИВЕАМ ВО СТРУМИЦА КАДЕ ШТО 80 ПОСТО СЕ ТАКВИ КАКО ДЕВОЈЧЕТО ШТО НЕ Е НАДАРЕНО ОД ПРИРОДАТА.
Ќе видиш батка у 2014,затоа не кажуваат сега,за да ве држат да гласате.Тоа се обидувам да ти кажам БУЏАКУ го кажал тоа, а не некој од ВМРО, а и не некој висок функционер, а за време на претседателска кампања може да каже се, и ти си свесен кои лаги и шпекулации се кажуваат, тоа е само од едната, само за да се оспори нешто, или да се придобијат гласови од албанците....
Сакам доказ од ВМРО дека ова е вистин-просветли ме. :smir::smir::smir: