- Член од
- 15 мај 2008
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 1
Ајде кажете ми вие мислите дека нема да одиме во Изолација и сиромаштија итн. ! Како да не гласа народот за ИВАНОВ кога на секој ќош го гледаме Гласај гласај по Дома им се јавуваат на луѓето да прашат дали ја излегоја на гласање и дали го подржаја ВМРО па , народе дали така се водат Фер и Демократски Избори ?! Јас не го велам ова од инает за дека Иванов нешто ми е лош или така слично ! Тој и да победи македонскиот народ сам си се турка до зид СИТЕ го зборуваат тоа само некој неќат да слушат. Од странство што ни се вели ? Незнам јас вие како сакате да се гради власт? Неможи 1 човек да ви вели дека една работа е вака а 7 други кандидати за градоначалници да велат цело време дека не е во Право ! Шо е муабетот не сфајќам :S Кога ќе стигнеме до зид ќе видите што правела владата досега. Груевски исто како Хитлер прави неможи вие да имате Демократска држава каде што не постои опозиција каде што ви велат ела гласајте за нас еве ви пари, каде што ви се јавуваат по дома за да ве прашат дали гласавте и дали ќе гласате за ВМРО. Па каков притисок е тоа бе, нив важни му се само парите.