- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 776
дете дете ...Срамно е за него ...Најверојатно според рејтингот што го има ќе биде претседател,но тоа тој не го заслужува .:nenene::nenene:
кој заслужува од сите овие?
дете дете ...Срамно е за него ...Најверојатно според рејтингот што го има ќе биде претседател,но тоа тој не го заслужува .:nenene::nenene:
а шо да слуша ...Да, ако се важи неговата отсутност. Фрчковски збори, овој ги гледа светлата во студио... И самиот не знае што прави тука.
Тоа е само дел. Подолг беше дијалогот, но остатокот беше насочен кон албанските гледачи.fala na info
Било кој само да не биде тој.дете дете ...
кој заслужува од сите овие?
Ова ќе испадне ако ми умрела мене козата важно и на комшијата да му умре, Иванов дефинитивно ќе победи и заслужува највеќе од овие да биде претседател.Било кој само да не биде тој.
Со што докажа тој дека треба да ја добие подршката на граѓаните,со што ?:nenene:
abe so e voa nema signal a1 tuka u Kavadarci ????Ајде уште десеттина минути да промуабетиме тука, па ќе биде затворен подфорумов.
Добро е што Иванов дојде, ама колку што гледам сите кандидати се тапа и во главно го повторуваат она што го кажуваа и до сега.
А и соочувањево е осудено на пропаст: едно зошто А1 немало во доста места по Македонија, второ доцнеше емисијата речиси 45 минути, па уште еден час се чекаа двајца кандидати... Тоа е.