Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nedved izjavil deka kje igra uste edna sezona. Mislam deka ova e super i za nego i za negovata zamena (najverojatno giovinco) pa kje mozi da se taktizira so pozicii i da se zamenuvaat. Duri uci giovinco da ima koj da go poprava :)

Некни бидејки бев за бт не стигнав на форумот да пишам за точен резултат шо мислам но го погодив.сите ме заебаваа ее јуве ке изгуби од интер 3-4 а јас им реков ке видите оти ке тепат 1-2 и трезеге ке ги тресне. они шо се секираш и се смееја..после утакмица сите подзинати!

/me on Lostprophets - Wake Up

ej brat dobra grupa:)

Некни бидејки бев за бт не стигнав на форумот да пишам за точен резултат шо мислам но го погодив.сите ме заебаваа ее јуве ке изгуби од интер 3-4 а јас им реков ке видите оти ке тепат 1-2 и трезеге ке ги тресне. они шо се секираш и се смееја..после утакмица сите подзинати!

brao majstore aj sea kazi deka juve ke gi tepa parma odnosno tipuvaj deka ke bide 2:0:) poz juventino

абе нема 2-0 да биде повеќе ќе им дадеме :)

btw кој има најдобар аватар :vozbud:

хаха.. ке ти ја преземам сликата т.е аватарот..абе доста се и 2 да им дадеме важно 3 бода на контото!

што МОРА да биде погледнато од СИТЕ фанови на Јувентус уживајте!!!:vozbud::pirat:

Видеото е Топ! Разбирам англиски но не разберав се шо кажа но сватив како што. се мразат со наполитанците и џенова и тоа многу! Топ Видео!

Значи уште 2 дена до утакмицата..зебина е повреден,беларди исто така има некој проблем,паладино е дефинитивно во аут.. но делпиеро е мотивиран да го постигне новиот рекорд во јуве...најголемата опасност од парма Кристијано Лукарели е повреден :vozbud: исто така и уште некои играчи од тимот на млекарите

Нешто пишува на италијански но не разбрав но изгледа утакмица ке биде посветена на 2 фудбалери на јуве кои се удавија во виново на тренинг Рикардо Нери и Алесио Ферамоска.. повеке http://www.riccardoealessio.it/presentazione.htm

“As soon as we are mathematically certain of Champions League football, I will rest,” Buffon stated.

Е ова не ми се бендисва. Значи и четврти да завршат му е гајле. НА крај планират да се заебават. :(

Не верувам па и ти дека ке идат на нерешено со Парма:toe::pirat:

Е ова не ми се бендисва. Значи и четврти да завршат му е гајле. НА крај планират да се заебават. :(

Ne planira da se zaebava, ima povreda na grbot ako pravi operacija ke otsustvuva dolgo vreme. Edinstven nacin za da izbegne operativen zavat e da pravi pauza.

Covekot bara samo 20 dena odmor sto mislaam deka e pravedno bidejki ako ne dobie moze da nastapi so povreda na EVRO 2008 pa da pravi kiksovi ili uste poloso da ja vlosi povredata

Ne planira da se zaebava, ima povreda na grbot ako pravi operacija ke otsustvuva dolgo vreme. Edinstven nacin za da izbegne operativen zavat e da pravi pauza.

Covekot bara samo 20 dena odmor sto mislaam deka e pravedno bidejki ako ne dobie moze da nastapi so povreda na EVRO 2008 pa da pravi kiksovi ili uste poloso da ja vlosi povredata

Jasna mi e situacijata ne moras da mi obrazlozvas.

Muabetot e deka od recenicata se gleda koja e celta. NAtamu so bidi neka bidi.

getimagephpfz5.jpg

Бидете трпеливи...Уште малку пак ќе ја гледаме во живо истава слика...Уште малку...Ќе покажеме кој е и што ЈУВЕНТУС!

А за викендов очекувам повторување на оваа слика

vinceeeeeeeeekv1.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom