Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Nedved izjavil deka kje igra uste edna sezona. Mislam deka ova e super i za nego i za negovata zamena (najverojatno giovinco) pa kje mozi da se taktizira so pozicii i da se zamenuvaat. Duri uci giovinco da ima koj da go poprava :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Некни бидејки бев за бт не стигнав на форумот да пишам за точен резултат шо мислам но го погодив.сите ме заебаваа ее јуве ке изгуби од интер 3-4 а јас им реков ке видите оти ке тепат 1-2 и трезеге ке ги тресне. они шо се секираш и се смееја..после утакмица сите подзинати!

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
/me on Lostprophets - Wake Up

ej brat dobra grupa:)

Некни бидејки бев за бт не стигнав на форумот да пишам за точен резултат шо мислам но го погодив.сите ме заебаваа ее јуве ке изгуби од интер 3-4 а јас им реков ке видите оти ке тепат 1-2 и трезеге ке ги тресне. они шо се секираш и се смееја..после утакмица сите подзинати!

brao majstore aj sea kazi deka juve ke gi tepa parma odnosno tipuvaj deka ke bide 2:0:) poz juventino

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
2-0 za juve ke bide be ... osekam ovie 2 nedeli pogoduvam rezultati.. Pozz Juve!

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
абе нема 2-0 да биде повеќе ќе им дадеме :)

btw кој има најдобар аватар :vozbud:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
хаха.. ке ти ја преземам сликата т.е аватарот..абе доста се и 2 да им дадеме важно 3 бода на контото!

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
што МОРА да биде погледнато од СИТЕ фанови на Јувентус уживајте!!!:vozbud::pirat:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Видеото е Топ! Разбирам англиски но не разберав се шо кажа но сватив како што. се мразат со наполитанците и џенова и тоа многу! Топ Видео!

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Значи уште 2 дена до утакмицата..зебина е повреден,беларди исто така има некој проблем,паладино е дефинитивно во аут.. но делпиеро е мотивиран да го постигне новиот рекорд во јуве...најголемата опасност од парма Кристијано Лукарели е повреден :vozbud: исто така и уште некои играчи од тимот на млекарите

Нешто пишува на италијански но не разбрав но изгледа утакмица ке биде посветена на 2 фудбалери на јуве кои се удавија во виново на тренинг Рикардо Нери и Алесио Ферамоска.. повеке http://www.riccardoealessio.it/presentazione.htm

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
“As soon as we are mathematically certain of Champions League football, I will rest,” Buffon stated.
Е ова не ми се бендисва. Значи и четврти да завршат му е гајле. НА крај планират да се заебават. :(

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Не верувам па и ти дека ке идат на нерешено со Парма:toe::pirat:

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Е ова не ми се бендисва. Значи и четврти да завршат му е гајле. НА крај планират да се заебават. :(
Ne planira da se zaebava, ima povreda na grbot ako pravi operacija ke otsustvuva dolgo vreme. Edinstven nacin za da izbegne operativen zavat e da pravi pauza.

Covekot bara samo 20 dena odmor sto mislaam deka e pravedno bidejki ako ne dobie moze da nastapi so povreda na EVRO 2008 pa da pravi kiksovi ili uste poloso da ja vlosi povredata

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ne planira da se zaebava, ima povreda na grbot ako pravi operacija ke otsustvuva dolgo vreme. Edinstven nacin za da izbegne operativen zavat e da pravi pauza.

Covekot bara samo 20 dena odmor sto mislaam deka e pravedno bidejki ako ne dobie moze da nastapi so povreda na EVRO 2008 pa da pravi kiksovi ili uste poloso da ja vlosi povredata
Jasna mi e situacijata ne moras da mi obrazlozvas.

Muabetot e deka od recenicata se gleda koja e celta. NAtamu so bidi neka bidi.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.247
Поени од реакции
5.874

Бидете трпеливи...Уште малку пак ќе ја гледаме во живо истава слика...Уште малку...Ќе покажеме кој е и што ЈУВЕНТУС!

А за викендов очекувам повторување на оваа слика

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom