Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
а бе едно не ми е јасно секоја чест на фановите на јуве што се радуваат ѕверска игра , заслужена победа поздрав до нив :smir: ама миланистите што се јавуваат абе вие за милан сте или анти - интер ? што е работата сега скокате се радувате а ке играте во куп на уефа ? и после ке :pusk: на бензема бербатов и дрогба ..... иначе заборавате дека делумно од интер ви зависи пласманот во ЛШ ? кога ке играт интер фиорентина за кој ке навивате ?

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Му се оствари желбата на Трезеге да им го тури на Интер :vozbud::vozbud::vozbud::pirat:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Трезеге ја дупна мрежата, ај бабами ке ја викнам и ке ја закрпи.

Супер игра, секоја чест за двете екипи. Бар го направивме поинтересно првенството...и се зациментиравме на 3то место.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Најслатка е гостинската победа... џузепе меаца тагува...

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Cestita Pobeda...se spasivte posledna minuta Maniche ko pogodi stativa

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
А тие не се спасија кога делиперо промаши 2-3 шанси..ама тоа е фудбалот братче ...

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Cestita Pobeda...se spasivte posledna minuta Maniche ko pogodi stativa
тоа ке беше незаслужено пошо преку кур веке ми е да се вадат ако овој пораз не ги освести нека идат у курац тогаш

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.250
Поени од реакции
5.878
Добро е победивте :)
Честито победа голот што го примивте беше казна за промашените шанси.

Сеа кој дужеше 2 пива од Јуве :)
Како најпрво морам да му честитам на Миланез за точно погодениот резултат, од 0-1..Кога ќе се запознаеме го частам не две туку три пива..Поздрав

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.552
Поени од реакции
5.541
Уште скокам да ти кажам право
ама највеке скокам дида кога јаде чоколадо па после му се лизгаат топките на СТАНКОВИЌ:bip:
Ако скокај скоај ... затоа Дида не брани вика мн. ми скокаа и ме боли уште :bip:
Како најпрво морам да му честитам на Миланез за точно погодениот резултат, од 0-1..Кога ќе се запознаеме го частам не две туку три пива..Поздрав
Хехе :)
Мораше да го јаде Интер бе ... редно беше, се прават јаки преку изјави ако видовте Матераци пред натпревар го провоцирал Трезеге за промашениот пенал на светско затоа сеа им го жбрцна од убајна ...

:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom