Jakov
Тато
Nepopravliv si.Зошто се си мислам дека Ѓорѓе Иванов беше член на младината на СДСМ,ама го замрзна членството кога не му дадоа амбасадорско место во незнам која земја?
Нека ме поправи некој......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nepopravliv si.Зошто се си мислам дека Ѓорѓе Иванов беше член на младината на СДСМ,ама го замрзна членството кога не му дадоа амбасадорско место во незнам која земја?
Нека ме поправи некој......
Абе Ѓорѓи Иванов ќе биде нов претседател незнам што толку си кинат живци комуњарчињава![]()
... Треба само да не избереме шеф на држава и да падне малку крв во Охрид, Струмица, Штип или Кочани на 22 март. Така си испланирал Црвенковски кој веќе најави дека уставно и неуставно, институционално и вонинституционално, а во име на својот мерак, ќе ја руши оваа власт.
Sakas da kazes deka ti kako prekalena komunjra ke glasas za Ivanov?
Грујо не е како ебиветерот љуБчо.
Znaci ke glasas.Kako shto rekov komunjarite i sonchogledite pobegnaa kaj DPMNE,od niv SDSM prostrada,na red e dpBne i samiot Ivanov.
Znaci ke glasas.
На 22 март уште победа за ВМРО-ДПМНЕ.Дај боже Црвенковскои да стане официјален лидер на СДСМ за ВМРО подолго да владее.Самоувереноста кај Црвенковски произлегува од неговиот психолошки профил.Мислим то ти је посебна владајуча раса која што како што вели Мирка Велиновска тој не верува дека ке умре.Во СДСМ нема маж што ке му рече НЕ на шефот како што Грујо му рече на Љубчо.Проба Бучко ама го снема од лидерска позиција.Тоа е научна фантастика СДСМ без Бране.
Од каде толку сила и самоувереност кај тој продуван политичар Б.Ц.? Неговите ментори од раните 90-ти години (од север) одамна ги нема на политичката сцена. Арно ама типот се сили со уште поголема жештина?
Изгледа дека северните пријатели ги заменил со јужни. А тие - јужните, се ќе направат за да го мафнат Грујо од власт. И анализирајќи ги сите политичари кои може да му се спротивстават на Грујо - нормално го нашле Б.Ц.
Само во една работа се заебале, и гејците и Б.Ц.: Грујо не е како ебиветерот љуБчо.
Аман па и до сега ви беше лидер па пак губевте.Во моментот тој има 8 отсто и значи кога ке се врати во СДСМ ке има 40 отсто како да не.Ако народот го сака и сега ке го сака зошто да чека да биде претседател на СДСМ.Па тој и сега и тогаш ке ги има истите ставови и име и економија и се.Само знаеш тоа е рецидив од минатото комунистичко.Тогаш така се мислело кога ке умре Тито што тогаш.Култот на личноста ја држеше федерацијата заедно после се распадна.Додека ние се врзуваме идеа не за личност.Само Господ е вечен ниеден чове.Само одговори ми хипотетички ги изгубите изборите 2012 што тогаш со СДСМ бидејки сте толку врзани со неговиот лик ке има ли чаре или пак ке биде претседател на СДСМ.
Za razlika od DPMNE, SDSM ima stav i stoi cvrsto zad nego ili poddrzhuva edna lichnost dodeka od drugata strana kaj DPMNE i magare da staat za pretsedatel kje glasaat samo od DPMNE da e.Sluchajov so Ivanov kje bidi ist i koga Gruevski kje pobara od vas da glasate za Albanec kandidat za pretsedatel pa kje ve chitame po forumite deka taka moralo da bidi.Malo retro : Gruevski tvrdi deka dogovor megju DUI i DPMNE za pazar na glasovi,i se kje beshe vo red dodeka vchera vecher Teuta ne go demantira Gruevski vo emisijata od Olivera na Alfa TV deka DUI kje go poddrzhat Ivanov dokolku nivniot kandidat ne vleze vo vtor krug a za vozvrat ochekuvaat poddrshka od Gruevski.
Ти бе легендо од кога ти ги читаме бисерите на форумов немаш кажано еден став што се разликува од оние на СДС, ти ли се најде да кажуваш за партиска послушност... :pos2: