Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.042
- Поени од реакции
- 62.063
после заминувањето на оваа влада тоа ќе биде некаде наесен
Што ќе биде наесен?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само пази да не се обрне ситуацијава, па да ти се наебат они на се живо и диво. Тогаш дури и јас би паднал во искушение да вадам книшка од седесето.Инаку настрана од ова, да ви ебем се живо и мртво од сдс.
Ако си модератор, не ти е дозволено да пцуеш. баниран 2 дена.Ќе победи Иванов.
Инаку настрана од ова, да ви ебем се живо и мртво од сдс.
Ако некој те опцуе, не враќај со иста мерка, затоа што следува ист прекршок. Баниран два дена.П.С.
Стоко една невоспитана, имај барем ронка почит кон починатите.
Sto napravi toj dosega za makedonija ako moze da znam posto prv pat go gledam covekot vo zivototпа јас неможам да гласам иначе се знае за кого би гласал амацела фамилија иначе ќе гласа за Ѓорѓе Иванов очекувам победа и тоа голема:helou:
Во право си само се плашам дека освен Љупчо Ѓорѓиевски никој друг не можи да ги брани нашите ставови достојно и без никакви притисоци се гледа дека кукла ке ни биде претседател само што нема долго да изджиза претседател треба да имаме човек кој нема да се плаши да ги штити македонските интереси човек како што е бошковски.
не ни треба личност која ќе биде кукла во рацете на премиерот и да биде само продолжена рака на премиерот. доколку иванов стане претседател тогаш уште повеќе ќе омекнат ставовите на владата во однос на името и може да резултира со промена на името и со тоа со поништување на нашата нација култура јазик и се останато што е македонско и на крај ерозија на државата.
колку и да бидеме пропустливи во прашањето со името ние нема да влеземе ни во нато и еу затоа што грција и европа не бараат промена само на името нивната цела е уништување на македонскиот идентитед.
а и да влеземе некогаш има голема веројатност дека овие организации порано или подоцна ќе се распаднат и што ќе постигнеме тогаш.
затоа нас ни требаат луѓе кој нема да бидат водени од ситни мотиви односно нивната цел нетреба да биде профитот што е случај со сегашната и сите бивши влади.
факт е дека сите овие наши предавници односно преставници кој преговараат за промена за името по две генерации ќе бидат познати како најголеми предавници кој некогаш постоеле кој немале доволно човечки вредности за да гордо го одбранат она своето.
ќе се создадат вистински услови за доаѓање луѓе на власт кои ќе ги штитат сите македонски најтесни интереси вклучително и економските интереси.
Во право си само се плашам дека освен Љупчо Ѓорѓиевски никој друг не можи да ги брани нашите ставови достојно и без никакви притисоци се гледа дека кукла ке ни биде претседател само што нема долго да изджи
:uvo::uvo::uvo:Љупчо Ѓорѓиевски е еден од најискрените политичари во македонија кој не се плаши од никој и на него не може да блиае никое мислење и мислам дека заслужува втора шанса овојпат како градоначалник:salut:
Љупчо Ѓорѓиевски е еден од најискрените политичари во македонија кој не се плаши од никој и на него не може да блиае никое мислење и мислам дека заслужува втора шанса овојпат како градоначалник:salut:
Nacionalista a што направи фрчко за македонија освен што купил порано расни коњии што дека фрчко си го видел порано?
глеј си работа "стари"дете ај причекај уште 2 години и после сери по форуми
глеј си работа "стари"
има кој да ми каже не се секирај ти:smir: има и од дома кој да ми каже а има и на форумов админи и ако серам ќе ми лажат сигурно:helou: