Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ГО видов сега голот на јакинта...зверка е..на емполи сега со младинците ке ги тепаме а на интер ги газиме со 2-0 имам претчувство!

Еве го и Маркиони назад во тимот :vozbud::vozbud::vozbud:многу глеам во овој играч незнам зошто али многу сакам да го гледам како игра

Леле луѓе СИСОКО е ЅВЕРРРРРРРРР, немам коментар прекрасен играч.
Што мислите за Стендардо? ... Јас мислам дека типчето изигра прекрасно имаше некои добри интервенции !

Да да и јас мислам стендардо изигра добро... инаку ми се допадна тиаго и лав тис плеер и сисоко исто така звека

Еден гол вреден три бода одиме понатаму...

Леле утре ќе ги преебеме Емполи осеќам... Еве го најверојатниот состав:

Buffon; Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Grygera; Camoranesi, Sissoko, Tiago, Nedved; Trezeguet, Iaquinta

Топ! Јакинта и Тиаго во прв тим, тоа ме радува! А и Молинаро го нема плус, ќе газиме.

Треба да се одмори Трезеге...одмор на некоја утакмица за да се врати во форма, вака му штети на тимот и на себе. Дел Пиеро е во форма, исто и Јакинта.

Донесена е одлука да се гради нов стадион на местото Деле Алпи:vozbud::vozbud::vozbud::pirat:

ej pa zaso bas tamu pa neli ne bese toa omileno mesto za navivacite?a za stendardo bese najbolji defanzivec na mecot dobar e dobar e

ej pa zaso bas tamu pa neli ne bese toa omileno mesto za navivacite?a za stendardo bese najbolji defanzivec na mecot dobar e dobar e

Погрешно си сватил..Деле Алпи никогаш не бил омилен стадион за навивачите на Јуве, туку напротив...

ne te sfativ zasto naprotiv pa neli znaes si cital deka e mn oddalecen stadionot i navivacite im bese tesko da patuvaat tolku

Еве едно ремек дело од Тиаго :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom