Bidejki nemash argument da go pobiesh onaa shto go pishuvam odish so navredi i provokacii, tvoj izbor i tvoe nivo.
Ima of topik i of topik. Ti teknuva.
A fakt? Tebe da ti se pravdam??
Ti ocebijno ne si so site kozi na broj.
Me napravi partiski klon, a posle ocekuvas da ti vozvratam normalno?!
Jordane...ne me raduvaj, ti tekinja.
I ne sum NP, ne sum DPMNE, ne sum SDSM, neka ti stane jasno.
Ti kade si? Mental asylum! Bidejki s azilant, ama mentalen?!
Oladi.
P.S. Na temava, moram da i pojanam na Ada deka seuste nema nikakov dokaz deka LJube ima dela so SDSM. BI sakal da prezentira takov dokaz. A ne da se sluzi s niski metodi na rekla-kazala.
I ako njde dokaz, da mi donese i roze tanga! Jas go pmetam dogovorot, ama sakam i dokaz.
Inaku, deka Ljube e so cel ispraten, kako klin, poddrzan od "prijatelski" zemji i nivni sluzbi , i mene mi mirisa mnogu na toa.
Inaku, deka ako vleze so Ivanov vo vtor krug, postojat golmi sansi, a togas, SDS kontra DPMNE ke go povika clenstvoto da glasa za Lube., Prasanje e dali albanskite partii ke go podrzat ngo ili Ivanov vo takva kontelacija.
Ne za drugo, se e pazarlak.
Е токму тоа е интересно.
И ги оправдува натписите кои се појавија, и кои коментираа за евентуалниот дил помеѓу Црвенковски, Бошковски и Љубчо.
Ама некако незабележано пројдоа.
Ova ne e dokaz dela Lube ima deal, tuku deka SDS se odamna preocajni, a ne se svesni deka poarno bi im bilo so Ivanov, malku ke gi nagazi otkolku so Ljube, koj mamata bi immja isplakl, samo da moze.