Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Te molam nemoj taka za legro oti ako ne be[e toj dosega nemase da sme treti tuku trinajsti. (majtap mozi ne do tolku ama golemtovar nosese dosega)
2. Legro ne igra oti e suspendiran. ima neubavbroj na zolti kartoni.

--
aj za mecot malku da pokomentiram (sori za latinicata ama opravdano e)

ocekuvam tezok mec ama ako ednas pukni napoli posle kje bidi lesno.
(prv golkje bidi nekoja bomba od cesite)

абе дај не зезај за легро, најголем киксер што може да биде, се плаши да влезе во дуел, паничи како никој не знае како да се постави, касни, спор е - со еден збор МИЗЕРЕН! Најмалку 3 натпревари изгубија поради него. (не можеш да ме разубедиш бидејќи ги гледав сите натпревари на сателитска што ги играа оваа сезона и знам што пишувам

п.с. заборавив дека е суспендиран:tapp:

тигао прва постава :bravos:

NE vervam tolku ofanzivnoda zapocni. plus kielini e skoro siguen vo sredina.

nesto vaka ocekuvam (t.e. barem jas bi igral)
bufon
braco-stendardo-kielini-grigera
paladino-sisoko-tiago(nocerino)-nedved
delpiero-trezege

samo paladino go promarsiv :) ama ne ma bendisva formacija so nocerino na krilo :(

Jас ја погодив. : )

Второ полувреме, Паладино место Ночерино и подобро ќе биде. Тиаго солиден, добро се држи, како и Сисоко. Ајде па во второ полувреме некое голче да им шибнеме.

п.с Што ни е грд амблемот :pos: :pos:

Второ полувреме, Паладино место Ночерино и подобро ќе биде. Тиаго солиден, добро се држи, како и Сисоко. Ајде па во второ полувреме некое голче да им шибнеме.

A зашто уствари Паладино не игра во првата постава , знам и Донадони еднаш и за репрезентација го повика .

Jас ја погодив. : )

ok ko go slusnav sostavot mislev taka kje igra :). Inaku tiago ne e tolku napred ;) + nedved dosta se ufrla vo sredina a salihamidzic idi mesto nego. mnogu transformacii ima:)

Dobri se dodavanjata na tiago ama mozi malku da se podobri so zadrzvanje na topkata.

Ps. ovie od napoli epten pocnaja rakomet da igraat.ccc plus ne otepaja so falojte (ne deka nie sme pofini)

ДОН ВИНЧЕНЦОООО ЈАКИНТАААААААААА..:АСИСТЕНЦИЈА НА МОЛИНАРОООО ККОЈ ОВАЈ НАТПРЕВАР ИЗНЕНАААДИИИИИИ:):):):):):):):):) :jee:

Ни збор повеке за Молинаро...овие бодови одат по негова заслуга.

Треба да игра AML а не дефанзивец.

Браво Јакинта...БРАВО!Тиаго одигра солидно, мислам дека уште еден натпревар и ќе му се врати самодовербата и дека ќе МЕЛИ!Сисоко парталииииии....Молинаро, плетка мати, но сепак асистенцијата е негово дело...Ајде можи Господ му даде талент:helou::helou:БРАВООООО!!!!!

ЛЕЛЕ ВИЧЕНЦО!!! Што ќејф ми бидна на крај што им шибнавме... нека патат сега и они. Браво за Тиаго, Сисоко, Стендардо, Недвед и секако Јакинта, ѕверско голче, како само го летна тој... секоја чест. Очекувам и наредно коло против Емполи да го видам Тиаго во стартните 11. Кои топки ги даваше... Криво ми е што не им го напика од 30-ина метри тој шутот... Емполи, хир уи кам

П.с Ми се здојаде набопитанки од коментаторов му ебам :pos:

Браво за Јуве, преубав гол, додавањето беше за нешто невидено, а приемот на топката од Јакинта беше одличен. Држи се Јуве!

Ни збор повеке за Молинаро...овие бодови одат по негова заслуга.

Треба да игра AML а не дефанзивец.

se slozvam :). A salihamidzic mislam treba povakje da dobiva sansi kako zamena. Ne znam so e rabotata so nego pocni kako zamena e super a pocni od pocetok kolku i da se trudi nisto :(

Браво Јакинта...БРАВО!Тиаго одигра солидно, мислам дека уште еден натпревар и ќе му се врати самодовербата и дека ќе МЕЛИ!Сисоко парталииииии....Молинаро, плетка мати, но сепак асистенцијата е негово дело...Ајде можи Господ му даде талент:helou::helou:БРАВООООО!!!!!

Za jakinta nemam muabet. ranieri MORA da mudava povekje sansa.
Isto i za tiago. Ocigledno e deka ima napredok vo igrata i ima neverojatni pasovi.
Sisoko :vozbud:Podvizen e kolku za nego i kolku za Tiago (moram da kazamdeka e mnooogu staticen)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom