Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не само Буфон ! Ги нема и Трезеге , Јакинта , Зебина ...... Најверојатно Паладино ќе почне во нападот заедно со секако Дел Пиеро
Редно е и Паладино да покаже што знае.

Добро е да го видиме како ќе сепокажи како напаѓач. Досега то шо влегваше како напаѓач не се покажа многу многу ефикасен.

abe vaka sea: regina ni malku ne e za potcenuvanje posebno koga igra na redzo kalabri(ne znam tocno kao se pisuva:)) zato ne znam so misli ranieri.... za jakinta nekade procitav deka imal bolki vo grbot ama trezege, buffon... ne znam so e rabotava. ama evo dobra prilika za paladinho da se pokazi ... mora da go uigra ranieri oti ce ni go zemat malio..se na se treba i mora da pobedime!!!! moja prognoza 1:3:vozbud::vozbud:
pozdraF

Ајде ќе тепаме вечерва. Се надевам дека Паладино ќе се покаже. Иначе за составот незнам шо ќе изнесе Раниери. Ај малце да пробам да го прогнозирам составот :) .

Беларди

Салихамидџич * Легротаље Киелини Молинаро

Каморанези Сисоко Занети Недвед

Дел Пиеро Паладино

* Евентуално Григера на местото на Брацо .... али сепак мислам дека ваква формација не е баш многу напаѓачка со оглед на недостаток на шпицовите, па така со Салихамиџич на десен бек ќе бидеме понапаѓачки. Али нишо не се знае со Раниери .....

Ајде ќе тепаме вечерва. Се надевам дека Паладино ќе се покаже. Иначе за составот незнам шо ќе изнесе Раниери. Ај малце да пробам да го прогнозирам составот :) .

Беларди

Салихамидџич * Легротаље Киелини Молинаро

Каморанези Сисоко Занети Недвед

Дел Пиеро Паладино

* Евентуално Григера на местото на Брацо .... али сепак мислам дека ваква формација не е баш многу напаѓачка со оглед на недостаток на шпицовите, па така со Салихамиџич на десен бек ќе бидеме понапаѓачки. Али нишо не се знае со Раниери .....

Го заборај миленичето на Раниери :smir:

Ништо 1-0 не му иде на Дел Пиеро..одбраната тапа да не коментирам...незнма зашто не го става Стендардо наместо овој Молинаро ај да се надеваме дека кобник добро прогнозирал ајде 2ро полувреме пресврт:toe:

полувреме 1-0. Григер жолт картон.Да се надеваме на победа.! ГО ГО ГО!

Молинаро, Занети, Григера ....... камењаааааааааааа.
Па и тој Сисоко бе ... шутира како првпат топка да гледа:tapp:

Абе молинаро не само оваа утакмица сите е дрво...незнам раниери што видел во него :toe: абе ке тепаме ке видите:smir: Паладино ке направи збрка

БУУУМ!!!!Алекс Дел Пиеро 1-1 ајде уште еден:vozbud:

Леле луѓе ова го нема ни у општинска лига у Македонија,ова не е можно.Па добро бе до кога ке не јебете,до кога.Чист пенал не суди за Јувентус а у нареден напад свири пенал за кој ни пола п немаше од пенал.А и незнам дали го приметивте колку само се мислеше дали да свирне.И после Интер ке биде шампион па нека им е честита ваквата титула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom