Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најнови информации за стадионот на Јувентус тука...Деле Алпи ке биде решен во април дали ке се реконструира или ке се гради нов кој ке биде готов докај 2011/2012:vozbud:

Redzina e tvrd orev ama mislam deka Del Piero ke go skrsi:).
Roma mora da izgubi od Fiorentina ili pak da izigra nereseno. FORZA JUVE!!!!!!

Еве најнови вести Буфон ке го пропушти патувањето за Реџина спремајќи се за наредните дуели против Торино и Фиорентина
п.с Докаде е Андраде со повредата некоја нова информација?

Остај кај ме потсети за Џиџи тамам се израдвав дека се врати на терен тој пакќе одмарал.дајбоже да не е ништо сериозно. ама почнува страв да ме фаќа.

за андраде ???се надеваш дека ќе го видиш на терен сезонава ??

Не е проблем Реџина! И да изгубиме чудо големо . Ама ако го изгубиме Буфон е тогаш ќе се крстиме со Беларди.

Остај кај ме потсети за Џиџи тамам се израдвав дека се врати на терен тој пакќе одмарал.дајбоже да не е ништо сериозно. ама почнува страв да ме фаќа.

за андраде ???се надеваш дека ќе го видиш на терен сезонава ??
Па накрај на сезонава нека се опорави барем некој од поважните последни натпревари да ги изигра иначе Буфон не е повреден туку се подготвува за следните натпревари:helou:

Abe eej, bez Buffon, Juve sekak prima gol.Sto ima da se sprema, neka igra!!A, mislam oti ke gi tepame na Redzina ama tesko ke bide, a roma sakam neresno da igra!

2 Birindelli
3 Chiellini
6 Zanetti
7 Salihamidzic
8 Camoranesi
10 Del Piero
11 Nedved
12 Belardi
13 Vanstrattan
20 Palladino
21 Grygera
22 Sissoko
25 Stendardo
28 Molinaro
30 Tiago
31 Novembre
33 Legrottaglie
34 Pasquato
36 Castiglia
44 Botton

Жалам, Буфон го нема:toe:

2 Birindelli
3 Chiellini
6 Zanetti
7 Salihamidzic
8 Camoranesi
10 Del Piero
11 Nedved
12 Belardi
13 Vanstrattan
20 Palladino
21 Grygera
22 Sissoko
25 Stendardo
28 Molinaro
30 Tiago
31 Novembre
33 Legrottaglie
34 Pasquato
36 Castiglia
44 Botton

Жалам, Буфон го нема:toe:

Не само Буфон ! Ги нема и Трезеге , Јакинта , Зебина ...... Најверојатно Паладино ќе почне во нападот заедно со секако Дел Пиеро

Ejjj...Не забележав..Зошто не ги ставил?Да не се повредени нешто?Овој да не мисли да губиме од Реџина бе?Зошто го потценува тој тим...:(:(Не се слагам..Ај еден да штедиш ај, ама тројца...Лелееее Господ нека ни е напомош....

Абе не се плашите ќе ги тепате 0-1 во 90` мин :)

Не само Буфон ! Ги нема и Трезеге , Јакинта , Зебина ...... Најверојатно Паладино ќе почне во нападот заедно со секако Дел Пиеро

Има некои информации за повреди на овие??

Ejjj...Не забележав..Зошто не ги ставил?Да не се повредени нешто?Овој да не мисли да губиме од Реџина бе?Зошто го потценува тој тим...:(:(Не се слагам..Ај еден да штедиш ај, ама тројца...Лелееее Господ нека ни е напомош....

Па во првиот дел убо ги наплескавме. Ама сепак нема за шо да се чуваат. То му е работа. Добро ајде да видиме некој нов играч во тимот. Многу ќе ми се напрај кефот да влезат од малите некој (особено паскато)

Абе не се плашите ќе ги тепате 0-1 во 90` мин :)

90та 90-та некој ни тогаш не можи. Ај сега не провоцирај.

Раниери изјавува дека ке биде тежок мечот против Реџина..иначе Јакинта,Буфон и Трезеге ке бидат на располагање за мечот со Торино во Вторник:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom