Црвенковски, Бошкоски и Георгиевски се договарале за изборите!

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
Обид за свртување на вниманието до договорот помеѓу Ахмети и Груевски.

Спинери !
:icon_lol:

Него, ми падна у очи потписот твој, па дај вака first-hand инфо...Ружин ќе го кандидираат?

:icon_lol:

Него, ми падна у очи потписот твој, па дај вака first-hand инфо...Ружин ќе го кандидираат у сдсм?
Види ада. За разлика од оние кои го чекаат аминот од шефот за да видат кого да го подржат а кого да го прават бугарофил и предавник, Јас мојот став го кажав уште пред номинацијата на Ружин од страна на ЛДП.

Обид за свртување на вниманието до договорот помеѓу Ахмети и Груевски.

Спинери !
kakov dogovor?

Види ада. За разлика од оние кои го чекаат аминот од шефот за да видат кого да го подржат а кого да го прават бугарофил и предавник, Јас мојот став го кажав уште пред номинацијата на Ружин од страна на ЛДП.
ofof uste toa ni treba vlav za predsedatel i dane do unisti skroz.eeeee povtorno vlaskoto lobi mesa prsti.:tapp:
NANO RUZIN NEE CIST MAKEDONEC.

Па баш ова е најзагрижувачкото во “ориентацијата“ на Љубе, некоја навистина морничава заложба за “демократски“ вредности спонзорирани од Солана.

Значи кога барем два позитивни збора ќе има од ЕУ за Македонија ,тогаш не се заборава да се даде позитивна конотација на сите тие извештаи,а кога ќе се дрзнат да не искритикуваат тогаш не се во ред и работат против ВМРО ?

Точно Брату од Н.Македонија е текстот.(моја грешка)

Мислев дека постои институција во Р.М за проверка на пишаните статии по јавните медиуми.Но на некој му оди во прилог да ја мати водата,(некоја исплашена или самобендисана личност)секако не на прилог на граѓаните и на вистината.До крајот на изборите кој знае што се ќе излезе по медиумите....

Зелени или не ако така мислиш лично питај го Б.Ц или Љ.Г. Атомска Мравко,или погледај ги сите митинзи на ВМРО,дуели по ТВ,секако и на СДС митинзите кој е најмногу нападнат за овие поминати 18 г.

Па имаше веќе изјава на Груевски со кој ги демантирал таквите шпекулации. Или лаже???

Бомо видели! Времето ќе каже се, демантираше Гвујката и за коалиција со ДУИ и за некакви си договори ...Па испадна дека....................................лажел ??

Ljube nee nikakov patriot.Ljube e profiter .Zosto ne se preseli da zivee vo celopkkako patriot so svojot narod?

Не може до вчера да бил патриот сега наеднаш да не е патриот,или е или пак воопшто не бил патриот.
За Челопек требало да му спомнеш 2001,ама ти тогаш може беше зафатен со пеење патриотски песни за него.

Zosto ne investira pari vo Makedonija kako patriot.Ljube seee razdor mengju makedonskiot narod.

Ако се водиме по твоево размислување тогаш дај ми еден лик од владава што инвестирал пари во Македонија па да го наречеме патриот.

Najdobrata solucja ja odbi ako ne ministersko mesto,barem mozese da odi ambasador vo Hrvatska:)

Токму така,или ќе земеш она што јас ќе ти го понудам или од денес стануваш се она што некогаш ти го сервираа сдсм ,бугар,шпиун,слаткар,итн.....

борбата за моќ во политичкиве води не знае за усул...има само еден заедницки содржател во нашава политика....недоследност. примери има од сите страни.

најбитно е во моментов што ја имаме ``честа`` да сме сведоци на последните трзаи на некои поранешни ``големи`` риби..т.е. пирани.

и да точно е...членови ( некои од нив) на сдсм во ресен потпишуваа/т за љубе.

борбата за моќ во политичкиве води не знае за усул...има само еден заедницки содржател во нашава политика....недоследност. примери има од сите страни.

најбитно е во моментов што ја имаме ``честа`` да сме сведоци на последните трзаи на некои поранешни ``големи`` риби..т.е. пирани.

и да точно е...членови ( некои од нив) на сдсм во ресен потпишуваа/т за љубе.

ogledalo nekoi i od vmro potpisuvaa za ljube :)

ogledalo nekoi i od vmro potpisuvaa za ljube :)
нормално , на почеток на темава мислам разработено е и зошто била средбата...за некои од вмро да потпишуваат и да се створи раздор.

a be ljube rabotava e" lesi se vraca kuci"....znaci na nekoj pamet ne mu doslo vo slucajov
jagneto naviknato e da se gostevaat so nego....

Нека си се договараат, нека си прават бајрам на умот.
Кул е да се гледа како тонат некогашни авторитети.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom