- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 162
Охохоо :pos2::pos2::pos2: само насон кракувам брат само насон хехехе за тоа македонија е глупа држава поради вакви луѓе
Kuti brat, sreka tebe te imame...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Охохоо :pos2::pos2::pos2: само насон кракувам брат само насон хехехе за тоа македонија е глупа држава поради вакви луѓе
90% од оние кои имаа компутер не го ни знаеја линуксот за тоа Windows уште долго е не NO. 1![]()
Зошто да користиме Линукс ?? затоа што е бозплатен? па ние и така и Виндоусот го имаме безплатена за разлика од Линукс, Виндоусот не 1000 пати подобар и ке биде уште во идните 10-20 година минимум (мое мислење)
![]()
Ќе се договориме.Ако ти направам крак што ке ми дадеш ??? за таа апликација ??? ајде сега ке ја симнам па ке ја разгледам
Големата финта, има Kernel panic- BSOD немаш кај Линуксот, што е многу честа појава кај Виндоусот.
Не. Тоа се посебни апликации. Исто како и офисот на мајкрософт.- Со самиот Линукс, доаѓат и сите потребни алатки за уредување на текст(Open Office пакетот), слики(Gimp и уште неколку други апликации имаше), филмови(mplayer).
Велиш нема игри, ово-оно... Па и Вин е добар за сурфање само. И на 256 MB RAM работи топ. Барањата и потрошувачката се правопропорционални.- Скромни хардверски побарувања.
Големата финта, има Kernel panic)))
Не. Тоа се посебни апликации. Исто како и офисот на мајкрософт.
Велиш нема игри, ово-оно... Па и Вин е добар за сурфање само. И на 256 MB RAM работи топ. Барањата и потрошувачката се правопропорционални.
Што подразбираш под шибање? Linux без GUI нормално дека работи одлично, толку ресурси троши. Стави му GUI, работи на GIMP и ќе видиш како ќе работи. Исто како XP со работа на PhotoShop.Мислев на тоа дека Линуксот може да шиба и на некоја послаба машина.
Не сум знаел за ова
Знам дека се посебни, али се бесплатни, додека овие од мајкрософт не се.
Мислев на тоа дека Линуксот може да шиба и на некоја послаба машина.
Znaes li ti 1000 dusi sto koristat Linux vo Makedonija? - Odgovor: NE
Aj sea da zborime za tamu kade sto kompjuterite se koristat za mnogu popametni raboti od igranje i citanje forumi (za zal i jas sum del od ova :kesa, znaci vo svetot. Mislam deka Windows uste dolgo ke ostane makar sto Linux se forsira vo posledno vreme ama stara navika i dobro poznatiot Windows ke opstojuvaat i toa kako dolgo
- BSOD немаш кај Линуксот, што е многу честа појава кај Виндоусот.