Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
1. Tiago e najblisku do Atletico Madrid posle toa so se desi si Totenhem
2. Bumsong ne e povikan ni vo posirokiot spisok za sredbata so Livorno ( dali ova znacese samo odlozuvanje na pozajmicata vo lion ?!)

Eve povikanite za mecot so Livorno:

2 - Alessandro Birindelli
6 - Cristiano Zanetti
7 - Hasan Salihamidzic
8 - Mauro Camoranesi
9 - Vincenzo Iaquinta
10 - Alessandro Del Piero
11 - Pavel Nedved
12 - Emanuele Belardi
13 - Jess Vanstrattan
17 - David Trezeguet
20 - Raffaele Palladino
21- Zdeneck Grygera
23 - Antonio Nocerino
28 - Cristian Molinaro
30 - Tiago Cardoso Mendes
31 - Cristiano Novembre
33 - Nicola Legrottaglie
36 - Luca Castiglia
38 -Salvatore D’Elia
43 - Lorenzo Ariaudo

P.S. Go ima i Camoranesi :)
Сисоко го нема:toe:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Sissoko go nema od dve pricini:

2. Igra za negovata reprezentacija na afrikanski kup
1. Seuste ne e oficijalen igrac na Juve

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Сисоко е со неговата репрезентација Мали. Игра во Купот на Африка.

И ако Мали се задржат на Афричкиот куп, челниците на Јуве ке идат во Гана, каде таму ке потпишат со Сисоко, дека на 31Јануари се затвара трансфер пазарот.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.301
Поени од реакции
5.973
Според goal.com Мелберг впонеделник потпишува договор со Јувентус!!Дали е вистина останва да видиме!!!

И на истата страна пиши дека Тиаго ги одбил Тотенхем за Атлетико Мадрид, а Бумсонг нема да можи да го напишти Јувентус додека не се потпиши со некој дефанзивец!!!Овва се накратко информации!!!

Раниери предупредува дека ова не е истиот Ливорно(кој патем минатиот пат Јуве тепа 5-1)Во последните 9меча Ливорно има 5победи и 4 нерешени!!Значи не треба да се влези опуштено во дуелот!!Како прво имаме голем проблем со одбраната, со Буфон, а како второ Ливорно покажуваат солидна игра!!Сепак ќе биде жешко!!Очекувам голема поддршка за Јуве од трибините!!!Исто така напоменува дека Каморанези не е е спремен да игра, ама го повикал да го почуствува духот на тимот !!Против Интер сигурно влегува!Против Интер Раниери очекува да влезе и Буфон,така да изгледа нема да се прави операција:):)А еве ја изјавата на Клаудио Раниери..http://juventus.com/site/eng/NEWS_newsseriea_FC974E4DBF2F474DB28C58EC499F82D6.asp

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ако сака некој да го купи Маскерано кој е во сопственост на неговиот агент, мора да плати 19мил фунти(24-5мил евра).
А и сега кога го купивме Сисоко, не ни треба Маскерано.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ако сака некој да го купи Маскерано кој е во сопственост на неговиот агент, мора да плати 19мил фунти(24-5мил евра).
Аха и јас незнам шо би праеле со Сиссоко и Маскерано во ист тим. То е нешто како Занети Ночерино :P Плус ако го имаме ВДВ (па и Диего?).
НАвистина ме чуди шпекулацијава со Маскерано. Ако навистина имаме шанси да го земиме него тогаш Секо е многу глуп шо го зел Сисоко.

п.с. Стендардо на позајмица? како ви звучи ова. Од онај ретардиран тим на Лацио ми е страв било кој да го имаме. Сепак Стендардо беше "добар" во некои мечој. НАвистина не знам шо да мислам за него па макар и како привремено решение.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.301
Поени од реакции
5.973
Аха и јас незнам шо би праеле со Сиссоко и Маскерано во ист тим. То е нешто како Занети Ночерино :P Плус ако го имаме ВДВ (па и Диего?).
НАвистина ме чуди шпекулацијава со Маскерано. Ако навистина имаме шанси да го земиме него тогаш Секо е многу глуп шо го зел Сисоко.

п.с. Стендардо на позајмица? како ви звучи ова. Од онај ретардиран тим на Лацио ми е страв било кој да го имаме. Сепак Стендардо беше "добар" во некои мечој. НАвистина не знам шо да мислам за него па макар и како привремено решение.

Од каде знаеш??Можи и Маскерано да го земат и Сисоко:je:Можи одврзале ќесе овие од Јуве!!!Хехе од сите шпекулации вака изгледа тимот на Јуве...
Буфон

Киелини&Андраде&Мелберг&Ујфалуши

В.Д.Ваарт&Маскерано&Сисоко&Диего

Дел Пиеро(Јакинта)&Трезеге

Што велите??:smir:Шампионски тим, или...?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552

stendadro koga imase 17 ili 18 god se sperkulirase deka e noviot Nesta.pokazuva dobri igri vo lacio sezonava a i lani isto.da dojde vo juve ne bi bilo loso.

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Џабе ви е, не го добивате Маскерано.. ние ке си го зееме, сеа кога ви го шитнавме Сисоко иаме пари за него, а и плус тие 19 мил фунти мозат да се плакаат на рати ... а и Маскерано мн сака да остане во Ливерпул, но ако биде принуден да си иде сакал да игра во Италија (Јувентус мозеби)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.301
Поени од реакции
5.973
Џабе ви е, не го добивате Маскерано.. ние ке си го зееме, сеа кога ви го шитнавме Сисоко иаме пари за него, а и плус тие 19 мил фунти мозат да се плакаат на рати ... а и Маскерано мн сака да остане во Ливерпул, но ако биде принуден да си иде сакал да игра во Италија (Јувентус мозеби)
Ако не си запознат доволно, читај...http://www.goal.com/en-US/Articolo.aspx?ContenutoId=559721

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Ако не си запознат доволно, читај...http://www.goal.com/en-US/Articolo.aspx?ContenutoId=559721
Тоа е дека уште не му е решена иднината во Луверпул, не дека стварно сака да си иде, само изнервиран е што газдите не даваат пари да го земат.

Ај и доста се буните, ете ви го таму Сисоко, со Маскерано мн ке ви дојде, да не ви се слоши :D

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
На гол точка ем експрес точка ком им верувате уште?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.301
Поени од реакции
5.973
На гол точка ем експрес точка ком им верувате уште?
Понекогаш!!Кога ќе се напиши дека јак играч ќе иди во твојот клуб:):)Храни его!!!Не дека е вистина(некош ќе трефнат:))

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Од каде знаеш??Можи и Маскерано да го земат и Сисоко:je:Можи одврзале ќесе овие од Јуве!!!Хехе од сите шпекулации вака изгледа тимот на Јуве...
Буфон

Киелини&Андраде&Мелберг&Ујфалуши

В.Д.Ваарт&Маскерано&Сисоко&Диего

Дел Пиеро(Јакинта)&Трезеге

Што велите??:smir:Шампионски тим, или...?
Нереален тим

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom