Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Livorno Juve 0 - 1 Trezege 29min...Go!!!Првото полувреме заврши!!Жилави се Ливорно!!Јувентус се мачи со одбраната, неколку судиски провиди(раката на Тавано мислам беше),ама воглавном сум задоволен од судењето!!Очекувам со нетрпение да почни второто полувреме!!

Второ полувреме Дел Пиерооооо Машшшшиииинаа!!!!!0-2!!Црвен картон за Де везе!!!Втор жолт!!!Играње со рака!!!!

Ајде нека ни е со среќа!!Да работат десниците на Трезеге повеќе!!!Позз..Се читаме на полувреме!!!

Работат добро. Ај уште некоја.

Livorno Juve 0 - 1 Trezege 29min...Go!!!Првото полувреме заврши!!Жилави се Ливорно!!Јувентус се мачи со одбраната, неколку судиски провиди(раката на Тавано мислам беше),ама воглавном сум задоволен од судењето!!Очекувам со нетрпение да почни второто полувреме!!

Судиите беа катастрофа. Дати додам и еден пенал за Паладино ко го закачија по тетива. Најглупо ми беше ко не свиреше за Трезеге ко го кладоја во сендвич ама ... Имаше и фалој од нас шо не ги виде. Не се севирам појќе со нив почнав да се навикнувам.

Идемо да гледаме 2 полувреме.Ке тепаме 0-2 осекам.Ајде МОмци

BtW remember the name: GianLuigi Buffon :icon_lol:
oloj8.jpg

Едноставно 0-2. Стрелец: Маестро Дел Пиеро! Немам Зборови! Добра Игра.Се читкаме!

0-3 Добра акција во 3 потега. Паладино до Дел Пиеро овој до Трезеге волеј и гол.Прекрасна акција прекрасен гол. Позз!

1-3 Tavano!!Бисер на коментаторот:Не би требало да биди разочаран тренерот на Ливорно!!!Треба десет да му стат за да биди разочаран????:pos2::pos2:

1-3 Tavano!!Бисер на коментаторот:Не би требало да биди разочаран тренерот на Ливорно!!!Треба десет да му стат за да биди разочаран????:pos2::pos2:

Што го слушаш ти Бранко? Од авион се гледа дека навива за Интер...уште пред на почне прво вика Јувентус си заминува со 3те бода...на втор гол вика спортски е да се надева ливорно дека ке ги стигне Јуве, на 3-0 се заќуте. :)

За натпреварот...и повторно се повторува она: Како игра Трезеге, така игра и Јуве.

Точно е ова за трезеге. Од попресните мечој се виде во последните 3.

Инаку ми е мака онај малиот шо не влезе порано да го видиме како игра :) Ај со среќа нека му е дебито за сениорите.

Крај на натпреварот!!!Јуве победи со 1-3!!!Добро е...Беларди се покажа колку толку овој натпревар!!!Одбраната е прилично слаба, несигурна, но Ливорно не знаеше да го искористи тоа..Легротаље почнува да ми се допаѓа, добра утакмица за него..:p..Григера, некако како да го немаше, ама и тој спаси нешто!Молинаро ПРОМАШЕТОК НА СЕЗОНАТА ВО СЕРИА А!!!!Носерињо ми се бендиса, Занети делуваше многу нервозно,Недвед, трчаше, се бореше...Салихамиџич имаше горе - долу добра партија иако излезе!!!Паладино не го имаше многу ама добро изигра...Трезегол, за овој човек има нешто друго да се каже??Не е некој добар техничар, ниту пак дриблер..Ама секој допир со топката во гол го претвора, ретко на кој му успева тоа!!!15гола, од кои само еден од пенал!!!Напред, се радувам за него, и за оваа негова многу успешна година!!!Мајсторот се покажа колку значи името ДЕЛ ПИЕРО во Италијанскиот фудбал, чисто, стрпливо ја градеше играта!!Закон!!Јакинта немаше многу време да се докаже!!Младиот Кастиља не го ни забележав како игра, пошто влезе во 90та!!!Бириндели, чистеше!!!!Браво за Јувентус, многу се радувам!!!

Честито победа :smir: и читам сте го дале Бумсонг на Лион а сте го зеле Стендардо од Лацио

пс.Добар гол на Трезеге :helou:

Честито победа :smir: и читам сте го дале Бумсонг на Лион а сте го зеле Стендардо од Лацио

пс.Добар гол на Трезеге :helou:

Не е сигурно за Стендардо!!За Бумсонг, официјално е член на Лион!!!

Ај честито победа. Слушам нешто за Матео Ферари се интересираат Јуве, ја едвај чекав Рома да го шитнат него, ама сега кога се повреди Хуан, нема кој да игра :)

8 гола им дадовте на Ливорно сезонава во двете утакмици лол :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom