Near
Рандом лик од соседството
Nz so e erotsko vo skopskiot,sekoja recenica da ti em. Tuka kaj nas i devojcinja pcujat ko maski abe da iznaslusas. Inaku najerotski mi e bitolskiot. Kaj bese??? Na skolja

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НеНајеротски е Струшкиот или Охридскиот :pos2:
Жена1: Шо прајш?
Жена2: Е шо да прајш?
Жена1: Ам што ке прајш
Секој дијалект е еротски до колку зборовите со еротско значење имаат приоритет во зборувањето. Понекогаш мислам дека кокетирањето со погледите може да одигра голема улога во засакувањето на одреден дијалект![]()
Мхм, и онаа дадичкана што ја кажува најавната шпица на Еднооки да ти се приближи на шанк и на класичен шмизла скопски да ти каже, “Мачеее, нешо си ми опасно убав вечерва, сакаш заедно да провериме дали е пун месец надвор?“Македонскиот јазик нема никаков секси дијалект, се работи за ерекшн-килер и тотален даун.
Како звучи ако девојка ви каже - еби ме,дупи ме,салдисај ми го и слично - идиотизам...
Или ако и кажете на девојка - сега ќе те изебам! пуши го, ивсцицај го...
Француски ај некако...
Мхм, и онаа дадичкана што ја кажува најавната шпица на Еднооки да ти се приближи на шанк и на класичен шмизла скопски да ти каже, “Мачеее, нешо си ми опасно убав вечерва, сакаш заедно да провериме дали е пун месец надвор?“
Абе тотален трноф...