Најеротски дијалект

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Nz so e erotsko vo skopskiot,sekoja recenica da ti em. Tuka kaj nas i devojcinja pcujat ko maski abe da iznaslusas. Inaku najerotski mi e bitolskiot. Kaj bese??? Na skolja :pos: :pos: :pos:

Не :) Најеротски е Струшкиот или Охридскиот :pos2:
Жена1: Шо прајш?
Жена2: Е шо да прајш?
Жена1: Ам што ке прајш

Не :) Најеротски е Струшкиот или Охридскиот :pos2:
Жена2: Е шо да прајш?
Жена1: Ам што ке прајш

Правилната верзија:

Жена2: Шо ќе прајш...
Жена1: Шо да прајш...

Секој дијалект е еротски до колку зборовите со еротско значење имаат приоритет во зборувањето. Понекогаш мислам дека кокетирањето со погледите може да одигра голема улога во засакувањето на одреден дијалект :)

Секој дијалект е еротски до колку зборовите со еротско значење имаат приоритет во зборувањето. Понекогаш мислам дека кокетирањето со погледите може да одигра голема улога во засакувањето на одреден дијалект :)

Moжеби, ама можеби и разбирањето на еротското во дијалектот е всушност тоа со кого разговараме, односно ако особата со која разговараме навистина не привлекува физички, тогаш истата си ја поистоветуваме и со нејзиниот дијалект, говор на телото и сл. Така да суштината според мене е во тоа колку всушност сакаме/мислиме дека ни е еротски дијалектот, а всушност тоа е поради заслепеноста на мозокот со одредена женска појава.
Пократко не можев. :smir:

Струмичкиот, радовишкиот, а особено оној од Делчево.
Ми асоцира на Бугарија и ЉуБчо, а ти двајца се синоним за еротика slash секс.
not

Ипак за мене е скопскиот со сите негови шмизл/пеер девијации.
Озбилно.

Може да ве замолам кога веќе се зборува за најеротски дијалекти и постовите да ги пишете на дијалект :). Ем ќе може лично да провериме ем ќе се збогати форумот јазично :wink:.

Скопскиот е фаца али за да звучи некому секси мора да е моментот дрти токинг.. Пошо ја мислам дека уствари секси и рецимо еротски дијалект реално не постои.. Еротски т.е. може да те пали цурата/типот али тоа си нема блага врска со тоа како ги изговара зборовите..

Никој дијалект.
Литературниот е најеротски... некако таа течност, таа спорост додека се зборува. Говорењето некако... не знам... ме ежи, еротско е.

А инаку мие тетовчаниве дефинитивно најнееростски дијалект имамо, а и Охриѓанине не се ништо помалку од нас.

Уффф... скопскиот дијалект. Talk to me skopski dirty every day :D :D :D

...Скопскиот ..највеќе ефект би имал на мене :smir:.. другиве треба прво малце да ги дешифрирам..па така тука се губи еротиката:uvo:

Македонскиот јазик нема никаков секси дијалект, се работи за ерекшн-килер и тотален даун.
Како звучи ако девојка ви каже - еби ме,дупи ме,салдисај ми го и слично - идиотизам...
Или ако и кажете на девојка - сега ќе те изебам! пуши го, ивсцицај го...

Француски ај некако...

Македонскиот јазик нема никаков секси дијалект, се работи за ерекшн-килер и тотален даун.
Како звучи ако девојка ви каже - еби ме,дупи ме,салдисај ми го и слично - идиотизам...
Или ако и кажете на девојка - сега ќе те изебам! пуши го, ивсцицај го...

Француски ај некако...
Мхм, и онаа дадичкана што ја кажува најавната шпица на Еднооки да ти се приближи на шанк и на класичен шмизла скопски да ти каже, “Мачеее, нешо си ми опасно убав вечерва, сакаш заедно да провериме дали е пун месец надвор?“
Абе тотален трноф...

Мхм, и онаа дадичкана што ја кажува најавната шпица на Еднооки да ти се приближи на шанк и на класичен шмизла скопски да ти каже, “Мачеее, нешо си ми опасно убав вечерва, сакаш заедно да провериме дали е пун месец надвор?“
Абе тотален трноф...

Можда таа девојка има глас кој напалува сам по себе...а за акцентот...:tapp: анти-афродизијак (бром)
Добро има и полошо, охридски или беровски, или од дебарца...:tapp:

на пример - Че те чијам...и на девојката ќе и се исуши соодветниот орган...

Не ни е јазикот за такви уметности, да си признајме...тешко оди таков муабет...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom