MaryJane
It's alive!
- Член од
- 11 јуни 2008
- Мислења
- 369
- Поени од реакции
- 33
прво да расчистам дека не "навивам" ни за едните ни за другитеТоа со Александар ти го кажувам озбилно, затоа што и треба да знаеш нешто што ти припаѓа иако е далеку од темава
Кога мислев сам свој газда мислам во вистинска смисла сам свој „газда“ и никогаш не сум чекал тие да ми најдат работа, но најлошо од се е што претходните (опозицијата) ми ја одземаа претходната работа на најбезобразен начин само затоа што одбив книшка да земам.
не сакам многу многу да навлегувам во темава,сакам да кажам само две работи
1.за болдираното ,
- имам исто такво искуство со оваа власт,пред некој ден-два на мој член од фамилијата му беше речено од неговиот "газда"дека ќе го изгуби работното место ако не достави список од 15 луѓе со матичен број,бр на лична карта и нивни потпис,за каква намена е тоа?не се соочив само јас со овој проблем туку и многу други
2. за темата ,
- ова што се случува со реклами/соопштенија/известувања и што ли уште не , излезе надвор од сите граници , јас тотално ја поддржувам идејата за промоција на земјава надвор од нашиве граници со цел доведување странски инвеститори,но каква е поентата на соопштенијата од владата што се емитуваат пред секој ударен термин?!?каква корист има обичниот граѓанин од сето тоа?сепак тоа се се негови пари,што тој ги внел во буџетот,јас сето тоа можам да го оквалификувам како еден вид перење на мозок и заплашување на народот