Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Ночерино и Паладино остануваат и наредна сезона ќе видите. Може Занети да си иде, ама овие двајца не верувам.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.183
Поени од реакции
5.820
Ночерино и Паладино остануваат и наредна сезона ќе видите. Може Занети да си иде, ама овие двајца не верувам.
Паладино ќе биде ЛУДОСТ, да се продаде, има талент детето(малку да се научи што е тимска игра, а Раниери мислам дека е мајстор за тоа)..Додека пак Ночерино е МИЛЕНИК на Раниери така да и за него не ми се верува дека би го продале(максимум можат да го позајмат, што како варијанта повеќе ми се допаѓа, зошто од Пјаченца одма СЕРИЈА А, и во Јуве директно)Треба уште да се кали!!Додека пак за Тиаго мислам дека треба да му се даде шанса за игра посебно по двата паса кон Дел Пиеро на мечот со Лацио!!А Занети слично како и Ночерино...Да не се испушта од раце или да биде замена...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Паладино ќе биде ЛУДОСТ, да се продаде, има талент детето(малку да се научи што е тимска игра, а Раниери мислам дека е мајстор за тоа)..Додека пак Ночерино е МИЛЕНИК на Раниери така да и за него не ми се верува дека би го продале(максимум можат да го позајмат, што како варијанта повеќе ми се допаѓа, зошто од Пјаченца одма СЕРИЈА А, и во Јуве директно)Треба уште да се кали!!Додека пак за Тиаго мислам дека треба да му се даде шанса за игра посебно по двата паса кон Дел Пиеро на мечот со Лацио!!А Занети слично како и Ночерино...Да не се испушта од раце или да биде замена...
Toa не беа пасови на Тиаго, на Занети беа.

Д

Демијан

Гостин
До сега на сите натпревари Тиаго што ги има изиграно на секоја ама буквално на секој имал минимум една асистенција што е мн солиден учинок за играч што ја грее клупата.Незнам зошто Раниери не му дава шанса,мислам дека со тоа прави огромна грешка.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
So Van der Vaart Sissoko Diego MEllberg Huntelaar Barzagli ---->> Ke Atakuvame na 3te sampionati Liga na Sampioni<Scudetto<Coppa Italia
Ciaoo od Juventinit
Juve per Sempreeeee

А

Адриано

Гостин
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=543451
Ван Дер Варт вели се уште нема ништо.
значи се досега што ви честитавме за добредојде за Ван дер Варт било за џабе:pos2:
Ај нема веза и ја се живцирам
маниче 3 пати на ден стануе играч на ИНтер а после одма се јавуе некој од Атлетико Мадрид и вика дека нема никаков договор:pos2:.
џабе си објавуеме се е шпекулации додека не го видиме со дресот во рака ништо не е готово!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=543451
Ван Дер Варт вели се уште нема ништо.
значи се досега што ви честитавме за добредојде за Ван дер Варт било за џабе:pos2:
Ај нема веза и ја се живцирам
маниче 3 пати на ден стануе играч на ИНтер а после одма се јавуе некој од Атлетико Мадрид и вика дека нема никаков договор:pos2:.
џабе си објавуеме се е шпекулации додека не го видиме со дресот во рака ништо не е готово!
Па кој рече дека е готов договорот.
Гол.ком.мк - очигледно имаат безвеза уредници кои копираат
Гол.ком - пак нон стоп само трачеви дели. Имаше само еден артикл кој пишеше дека е скоро договорено и од тогаш сите го пишаја во јувентус.

ако нешто земиме сега то ќе биди сисоко шо ми е исто како да сме го купиле олегер од барса.:pusk:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
значи додека не видиме на juventus.com што к*р им е на овие гол.ком више ништо не им верувам сами си измислуваат

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Abe odi be na goal pisuvase deka ronaldingo potpisal za celzi mislam nema vrska..jebiga koga ke vidime nekoj so dres vo raka na prezentacija togas ke moze da se rece deka e nivni igrac(na toj tim)! Pozz Do Inter PAZETE SE!!!!!

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
пазете се утре почнуваме:zlo::zlo::zlo::zlo:

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Кој е составот за вечер?каква е атмосферата.....

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
ако нешто земиме сега то ќе биди сисоко шо ми е исто како да сме го купиле олегер од барса.:pusk:
Не го спомнувај неговото име залудно :pos:

Инаку очекувам победа вечерва. 2 ја имам на ливче (=

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom