Паладино ќе биде ЛУДОСТ, да се продаде, има талент детето(малку да се научи што е тимска игра, а Раниери мислам дека е мајстор за тоа)..Додека пак Ночерино е МИЛЕНИК на Раниери така да и за него не ми се верува дека би го продале(максимум можат да го позајмат, што како варијанта повеќе ми се допаѓа, зошто од Пјаченца одма СЕРИЈА А, и во Јуве директно)Треба уште да се кали!!Додека пак за Тиаго мислам дека треба да му се даде шанса за игра посебно по двата паса кон Дел Пиеро на мечот со Лацио!!А Занети слично како и Ночерино...Да не се испушта од раце или да биде замена...Ночерино и Паладино остануваат и наредна сезона ќе видите. Може Занети да си иде, ама овие двајца не верувам.
Toa не беа пасови на Тиаго, на Занети беа.Паладино ќе биде ЛУДОСТ, да се продаде, има талент детето(малку да се научи што е тимска игра, а Раниери мислам дека е мајстор за тоа)..Додека пак Ночерино е МИЛЕНИК на Раниери така да и за него не ми се верува дека би го продале(максимум можат да го позајмат, што како варијанта повеќе ми се допаѓа, зошто од Пјаченца одма СЕРИЈА А, и во Јуве директно)Треба уште да се кали!!Додека пак за Тиаго мислам дека треба да му се даде шанса за игра посебно по двата паса кон Дел Пиеро на мечот со Лацио!!А Занети слично како и Ночерино...Да не се испушта од раце или да биде замена...
Па кој рече дека е готов договорот.http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=543451
Ван Дер Варт вели се уште нема ништо.
значи се досега што ви честитавме за добредојде за Ван дер Варт било за џабе:pos2:
Ај нема веза и ја се живцирам
маниче 3 пати на ден стануе играч на ИНтер а после одма се јавуе некој од Атлетико Мадрид и вика дека нема никаков договор:pos2:.
џабе си објавуеме се е шпекулации додека не го видиме со дресот во рака ништо не е готово!
Од кај оваа информација?Тиаго треба да стартува вечерва.
Не го спомнувај неговото име залудноако нешто земиме сега то ќе биди сисоко шо ми е исто како да сме го купиле олегер од барса.:pusk: