Д
Демијан
Гостин
Добро е се спасивме од пораз,благодарение на Дел Пиеро.У секој случај судијата не утепа.Требаше да победиме.Криво ми е за Тиаго.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. ММЕ на судијата. (офсајди ? 15,25,28 ,после фал Киелини, фал Тиаго и двата в шеснајстерец, 5 пати го срушија дел пјеро (шо треба? да му скршат нога за да дај жолт))
2. Браво за формацијата на Пинтуричио
3. Ночерино ама ич не е за крило, цело време се мести само салихамиџич за нафрлање. за ночерино секоја чест за собирање топки ама после ....
МОжеби и затоа така играше ништо чудноОва му беше излезен билет на Тиаго од Јувентус.
Ова му беше излезен билет на Тиаго од Јувентус.
Браво за маркиони за нафрлањето до делпјеро (она за ножичките)
Уште сеа некој нека каже дека небеше пенал или наместене било! :pishtoldz
Многу беше добро да и баш ми е криво што не беше гол. Ми беше криво и за другите високи топки, посебно за таа од слободниот на Дел Пјеро.
Друго, баш ме интересира дали ќе го јаде судијата пак за голот што го прифати, иако нели беше офсајд, кој подоцна, истиот на Дел Пјеро му го свирна. Мамата бе.
Ама во ред, при цели нервози до крај, на глас се смеев и радував и нерешено што заврши. Барем еден пенал заслужија (кој неможе никој да го оспори!), на толкавото физичко малтретирање, посебно кон Дел Пјеро.
Исто и дождот и паниката си го направија своето ... тоа е.
Forza Juve!:bilder: