БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Romanticar
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Карабатич има направено слично на светско, па никој ништо не му досуди. Дури и голманот се чудеше каде е топката... исто ко овај русинов на Џиш шо личи, во прво полувреме кога се вртеше ко робот лево-десно а топката зад гол. :pos2::pos2::pos2:

Тоа беше момент* на натпреварот, типот шири раце да брани а топката прави рикошет позади него :pos2:

*Нормално после прославата на Кирче :)

Moже да се даде 2 минути кога ти кажувам. Ради непочитување на противникот. Имам добиено дур играв ракомет, а имам и дадено 2 минути дур судев :)
Ако може појаснување за каков пенал се работи??? Не сум во тек.

Зоте е од СДС, моментално одмора на Закинтос и плаче за поразот на Русите.

Не мешај сеа СДС, ВМРО, еден народ сме, една крв !!! Во вакви моменти сите сме заедно без разлика на тоа кој е во која партија, за кој клуб е и слично - ГОРДИ МАКЕДОНЦИ СМЕ !!!

Moже да се даде 2 минути кога ти кажувам. Ради непочитување на противникот. Имам добиено дур играв ракомет, а имам и дадено 2 минути дур судев :)

А ти значи судеше некни против Германија, а? :D

OEOEOEOEOEOE :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
Spamspamspam

Леле стварно сме цареви Кире за претседател:pos2::pos2: НАУМЧЕ беше мен оф тхе матцх нема што леле ама ми е мерак да идеме и после понатака и да се паднеме понатака пак со германија да им го натопори КИРЕ

Браво за нашите. Изиграа феноменално.
Мен оф д меч Мојсовски.

Само едно ќе кажам:
ГОРД СУМ ШТО СУМ МАКЕДОНЕЦ...
ОВА Е ЗА ФИЛИП, АЛЕКСАНДАР, ГОЦЕ, ЈАНЕ, ЧЕНТО....СИТЕ ГОЛЕМИ МАКЕДОНЦИ!!!!!!

само така!!!браво за сите!!!покажавте кои се македонците и македонија!!!браво кире!!св николе и македонија се гордеат со тебе!!со сите вас!!!:oeoeoe:

Не мешај сеа СДС, ВМРО, еден народ сме, една крв !!! Во вакви моменти сите сме заедно без разлика на тоа кој е во која партија, за кој клуб е и слично - ГОРДИ МАКЕДОНЦИ СМЕ !!!

Не мешам.Не ни ме интересира, само му одговорив на човекот.Изгледа не го знаеше кој е Зоте.Извини ако си ме сфатил погрешно:)

Ако може појаснување за каков пенал се работи??? Не сум во тек.

Пенал при кој кога шутира Кире се врти 360 степени:)

во право е ацид, затоа се дава 2 минути, не по дефолт, ама може да даде, демек омаловажување на противникот.

инаку во втората група последниот натпревар ни е скоро сигурна победа. со нашиот северен ни сосед :vozbud:

Сакам педерите што си го имаат Orthodox brothers со гејците да ни паднат следна рука ... и да им кажеме кој е кој ...

па добро мене ме интересираше зш го гледам стално ојт контра по форумиве така да сега ми е јасно

Излези момче право на тераса и поздрави ја Гоцевата раса.....

се` уште не можам да се смирам, ова е нешто најубаво, годината не можеше да ни почне поубаво на спортски план, напред момци, со вас сме!

Апел до ТВ Сител да го репризира натпреваров наместо да ми дава лешперски но ме матес серии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom