Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
А најмизерно беше на крај што се радуваа Швабиве. А Марковски ѕвер со потегот. Среќа што се пензионира одамна Манасков зашто е тогаш ке имаше тепачка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според мене не само Миркуловски и Филип Лазаров туку и Мојсоски одигра катастрофално лошо,изгубивме поради судиите,утакмицата ке беше изедначена да не беа грешките на судиите изразени толку многу,ни поништија два регуларни гола,исклучуваа без врска, епа колку и да се нашите психички подготвени ке пукнат бе....
Смеат нашиве да упатат жалба до EHF за судењето?
да да и Мојсо беше дупка, ама Мојсо за разлика од овие уште од старт виде дека не му оди и не форсираше ни шут ниту направи милион пробивања или промаши два милиони зицери како Миркуловски ниту пак им ја даваше во раце топката како Филип Лазаров
Смеат,имаме понудено до сега многу пати жалби за судии, не вреди...Смеат нашиве да упатат жалба до EHF за судењето?
Да ни беше последен натпревар - требаше. Вака... Дај не се глупирајте, имаме уште еден битен натпревар. Ова уште повеќе ќе ги мотивира за утрешниот натпревар против Русија. Осеќам дека со заби ќе ги кинат Русите. Ај, ќе видитеМу ја спука убаво,уф колку мило ми падна.Убаво рече некој погоре.Требаше демонстративно да го напуштиме теренот,па да видиш како ќе не молат да се вратиме после.Мамето судиско нивно.
Нема да го игра тој за кој што добил картон. Другите ќе ги игра, нормално.епа изгубивме
само ме интересира колку натпревари нема да игра Лазаров, бидејки доби црвен картон
Зошто ги навредувате играчите
Јас искрено не очекував волку да се покажат на светсково, пријатно сум изненадена
Кире ни е ѕвер во тимот
За утре ке сме помитивирани и идеме на победаlee:
Море убаво си одекнуваше во салата, ИХФ МАФИЈА, ИХФ МАФИЈА, ИХФ МАФИЈА...Смеат,имаме понудено до сега многу пати жалби за судии, не вреди...