СП Хрватска 2009 - Македонија : Германија (17:30h)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на натпреварот?

• Македонија

Гласови: 63 79,7%
  • нерешено

Гласови: 1 1,3%
  • Германија

Гласови: 15 19,0%

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А најмизерно беше на крај што се радуваа Швабиве. А Марковски ѕвер со потегот. Среќа што се пензионира одамна Манасков зашто е тогаш ке имаше тепачка.

Потегот што го направи Велко не го оправдувам ни малку и беше за црвен картон, ама пак ќе кажам за така нервозното понашање од нашите играчи придонесоа судиите...

Му ја спука убаво,уф колку мило ми падна.Убаво рече некој погоре.Требаше демонстративно да го напуштиме теренот,па да видиш како ќе не молат да се вратиме после.Мамето судиско нивно.

Според мене не само Миркуловски и Филип Лазаров туку и Мојсоски одигра катастрофално лошо,изгубивме поради судиите,утакмицата ке беше изедначена да не беа грешките на судиите изразени толку многу,ни поништија два регуларни гола,исклучуваа без врска, епа колку и да се нашите психички подготвени ке пукнат бе....

да да и Мојсо беше дупка, ама Мојсо за разлика од овие уште од старт виде дека не му оди и не форсираше ни шут ниту направи милион пробивања или промаши два милиони зицери како Миркуловски ниту пак им ја даваше во раце топката како Филип Лазаров

Зошто ги навредувате играчите:tapp:
Јас искрено не очекував волку да се покажат на светсково, пријатно сум изненадена
Кире ни е ѕвер во тимот
За утре ке сме помотивирани и идеме на победа:olee:

епа изгубивме
само ме интересира колку натпревари нема да игра Лазаров, бидејки доби црвен картон

да да и Мојсо беше дупка, ама Мојсо за разлика од овие уште од старт виде дека не му оди и не форсираше ни шут ниту направи милион пробивања или промаши два милиони зицери како Миркуловски ниту пак им ја даваше во раце топката како Филип Лазаров

Лош ден.Тоа е, спорт е не може секој ден да се биде феноменален.Да се надеваме утре ќе им тргне.

Му ја спука убаво,уф колку мило ми падна.Убаво рече некој погоре.Требаше демонстративно да го напуштиме теренот,па да видиш како ќе не молат да се вратиме после.Мамето судиско нивно.
Да ни беше последен натпревар - требаше. Вака... Дај не се глупирајте, имаме уште еден битен натпревар. Ова уште повеќе ќе ги мотивира за утрешниот натпревар против Русија. Осеќам дека со заби ќе ги кинат Русите. Ај, ќе видите :)

Ќе игра утре Лазаров, црвениот картон важи мислам само за натпреварот на кој е исклучен. Докажаа нашите дека имаат сила да ја победат и Германија. Да игравме без судии и да не го исклучеа Лазаров, ќе имавме шанса за победа. Ама тоа е, демек светски шампиони..

aj koj prv ke doznae dali utre kire ke smee da igra ili ke go kaznat neka kaze

епа изгубивме
само ме интересира колку натпревари нема да игра Лазаров, бидејки доби црвен картон
Нема да го игра тој за кој што добил картон. Другите ќе ги игра, нормално.
Значи утре настапува против Русија.

Зошто ги навредувате играчите:tapp:
Јас искрено не очекував волку да се покажат на светсково, пријатно сум изненадена
Кире ни е ѕвер во тимот
За утре ке сме помитивирани и идеме на победа:olee:

да еве после поразот од Тунис само како се вративме со Алжир и Полска
мислам дека сега после овој пораз, ќе бидеме уште посилни
Напрен Македонија:oeoeoe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom