Ах да влезеше стативата на Трезеге...подруго ќе беше,вака се извлекоа,јас сум задоволен и со бод...полека се уигруваме...наша е титулата
lee:
Да влезеше да не влезеше ј... то е то. Мен појќе ме нервира ко не ја турна (не се ни обиде да потрча за да ја турни) една топка од лево шо нафрли (недвед мислам беше).
Убав меч ама лош резултат и за двете екипи. одиме на -5 од интер (и меч повеќе (то е лазио кои се полоши од вториот тим на јуве) шо значи -8)
само еден коментар за стадионот треба да го прекрстат во лизгалиште џузепе меаца.
Денес интер јатепаја Фиорентина со 2:0 нагости. Имаја среќа шо играја со нив во период кога фиорентина е катастрофално лоша а ние игравме кога беа најдобри. ама нема врска то е то, таква ни е среќата. Инаку фиорентина играја како да се сиена а не фиорентина. Една шанса не знаеја да склопат (не дека беше добра толку одбраната на интер туку фиорентина смрдеше). По се изгледа сум ги натценил фиорентина на почетокот од сезоната. собрани се само некои безнадежни таленти и потрошена роба (киву,виери,ливерани, ......) само фреј чинеше во фиорентина кој ја спаси од уште поголема катастрофа.
Се на се колку и да се лоши резулатите и одлуките на судиите ме бендисва барем шо играме со срце и има борба за секоја топка (како и секоја мала екипа). Уште малку да се обнови тимот и да го напрајме поконкурентен. Лошите мечови во оваа полусезона ни поминаја до крајот очекувам да ги собериме сите поени а интер да пукнат во еден или два меча. па да стани понеизвесно.