Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Леле беке го манам коментаторот само го подржува милан и сери за јуве :) не се забележва вкрај ама ако го попратите убо ке видите
Se primetuva i toa mnogu . OStaj so gi saka Inter neka gi saka nikoj ne mu zabranuva ali neka komentira realno , a ne nesta go povlekle i odma penal trebalo , gilardinho ne bil u ofsajt . Gluposti. seljaciste

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Тоа со Џилардињо офсајд беше

Ајде почна 2то полувреме

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Леле беке го манам коментаторот само го подржува милан и сери за јуве :) не се забележва вкрај ама ако го попратите убо ке видите
Мани го еднаш и за мене.

Инаку фала за салихамиџич на пинтуричио. А за составо само него го промаршив друго се е тамам. инаку јасно е дека со овие 4-4-2 дека е.

Бевме многу подобри од милан во првото само прајме по некој кикс одвреме на време.

Worminkle UniversitY
Член од
27 септември 2007
Мислења
161
Поени од реакции
0
traska gluposti na kvadrat
i uste nesto kaj bese kamoranezi

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Pa OK e . ne e mnogu loso. Fakt e deka juve imase poubava igra i povekje sansi, ali isto fakt e i deka milanezite ke se vadat deka ne im svirnale dva penali ( najmalku )

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Pa OK e . ne e mnogu loso. Fakt e deka juve imase poubava igra i povekje sansi, ali isto fakt e i deka milanezite ke se vadat deka ne im svirnale dva penali ( najmalku )
абе тие само така се вадат.Инзаги и Џилардињо најголеми глумци се.
А за утакмицата подобри бевме само штета за стативата и уште неколку шанси.Буфон ѕверски бранеше.Се виде кој е кој само немавме среќа.
Ама затоа ќе ги нагостиме убаво кога ќе дојдат тие.ПОЗЗ

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Абе јас си ја гледав на OBN не можам да го слушам коментаторо.Последно што слушнав од него беше нешто за долга топка до Малдини но офсајд ,а тоа Инзаги беше кај ќе биде само Малдини напред .А за составот мора да ги пофалам играчите од одбраната перфектно изиграа,а за Буфон како и секоја утакмица сигурен,максимално сконцентриран,(фати 2 добри топки од Кака и од Инзаги-тогаш инзаги беше во офсајд ама судијата не забележа.Добри шанси имавме преку Трезеге уште во 12мин и Салихамиџич.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
И шансата на Недвед беше добра, кога го прати Каладзе да си купи космодиск....штета што не ја зафати подобро топката.

Иначе, задоволен сум од резултатот.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Јувентус имаше поише шанси за победа али тоа е сепак мора да бидеме задоволни од резултатот

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Добро играа и двете екипи, па резултатот е прилично реален. Иако, малку подобри беа Јуве и требаше да победат покрај повеќето шанси.
Треба да се крстат сите играчи во голманите за денес ... ах да не беа тие, колку голови ќе имаше ... посебно добар беше Буфон ѕверот ... стегач му не бил!:pos2:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ах да влезеше стативата на Трезеге...подруго ќе беше,вака се извлекоа,јас сум задоволен и со бод...полека се уигруваме...наша е титулата :eek:lee:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ах да влезеше стативата на Трезеге...подруго ќе беше,вака се извлекоа,јас сум задоволен и со бод...полека се уигруваме...наша е титулата :eek:lee:
Да влезеше да не влезеше ј... то е то. Мен појќе ме нервира ко не ја турна (не се ни обиде да потрча за да ја турни) една топка од лево шо нафрли (недвед мислам беше).

Убав меч ама лош резултат и за двете екипи. одиме на -5 од интер (и меч повеќе (то е лазио кои се полоши од вториот тим на јуве) шо значи -8)
само еден коментар за стадионот треба да го прекрстат во лизгалиште џузепе меаца.

Денес интер јатепаја Фиорентина со 2:0 нагости. Имаја среќа шо играја со нив во период кога фиорентина е катастрофално лоша а ние игравме кога беа најдобри. ама нема врска то е то, таква ни е среќата. Инаку фиорентина играја како да се сиена а не фиорентина. Една шанса не знаеја да склопат (не дека беше добра толку одбраната на интер туку фиорентина смрдеше). По се изгледа сум ги натценил фиорентина на почетокот од сезоната. собрани се само некои безнадежни таленти и потрошена роба (киву,виери,ливерани, ......) само фреј чинеше во фиорентина кој ја спаси од уште поголема катастрофа.

Се на се колку и да се лоши резулатите и одлуките на судиите ме бендисва барем шо играме со срце и има борба за секоја топка (како и секоја мала екипа). Уште малку да се обнови тимот и да го напрајме поконкурентен. Лошите мечови во оваа полусезона ни поминаја до крајот очекувам да ги собериме сите поени а интер да пукнат во еден или два меча. па да стани понеизвесно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom