СП Хрватска 2009 Македонија - Полска

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле значи МАКЕДОНИЈА не е МАКЕДОНИЈА ако не направи срцето да ти лупа 100 на саат у последна минута. Како и да е, ГО ПОБЕДИВМЕ СВЕТСКИОТ ВИЦЕШАМПИОН ААААА , КИРЕ ГИ ОТВОРИ, НАЈДОБАР Е НЕМА ШТО, ОВА СЕ БАРАШЕ ОД МАКЕДОНИЈА игра со СРЦЕ, ХРАБРО, па нели и СРЕЌАТА ги прати ХРАБРИТЕ, без респект кон Полска, така треба против сите и резлутатот ке биде неминовен!Судиите нешто пробуваа да ни наштетат дека ги исфрлифме португалците у квалификации ама го лапнаа и они.:helou: АЈДЕ СЕГА ДА УЖИВАМЕ ВО ПОБЕДАТА И СО СРЕЌА ЗА НАРЕДНИТЕ УТАКМИЦИ :smir:

Леле крв немав во мене!!!!!
Инфаркт ќе добиев!:)
Ја гледав дома со еден другар...како стампедо да имаше кај мене во соба, мислеа дека се тепаме...:vozbud:
Колку сум само горд, каква игра....Кире еееептен магаре го направи голманот.:) Знам една бајачка во Кавадарци, јас ќе му го платам третманот.:tv:
А Алушевски....:) Тој ја реши.:)
Каква смелост, какви цепелини, какви додавања...зад грб!:)Цепелините ги правеа Кире и Стевче...и на крајот, јагода на шлагот...гол за победа со лоб од Стевче...ух колку сум среќен!!!!!!!!!!
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Де бре де бре ќе се одмочаш брее Кавадаречки менталитет :pos2::pos2: туку шо викаш за Дивиот а :pipi:

Точно така они барем покажаа дека не почитуваат и настапуваме под уставното име :helou:

На првата утакмица на најавата само ја имаше референцата FYR, али нашиве се пожалиле и од тогаш не пишуваат со МАКЕДОНИЈА.:smir:

Момциве што и да направат до крај во моиве очи се херои. едностано на секоја утакмица срцето го даваат и тоа ми е мене доволно. Сега германија и Русија на ред.Осеќам уште една голема репрезентација ќе падне. на крај да им се заблагодарам на судиите кои си својата пристрасна арбитража ми го овозможија овој сладок , сладок момент. И да не беа ќе се радував , ама вака ги победивме и полјаците и судиите и делегатите.
Браво за секој поединец во репрезентацијата, победивме зашто сме јак тим , не заради поединци.

60185306.jpg

И еве едно видео за нашите навивачи во Вараждин :)

http://vinovo.magnify.net/video/Makedonski-navijaci-SP-Rukomet

Незнам колку слушнавте вчера на полувреме се пушташе Македонија навива за вас и уште една наша oд тие шо беа за избор на химна за репрезентацијата

Вчера се пушташе Навивачка од Денитечува.

Ali kakva igra da padnes u nesvest :pehar:. Toj cepelinot u prvo poluvreme bese nenormalen :party3:. Vo vtoro Kiromanija gi fati Poljacite i ne znaeja sto da napravat :je: i Stevco za kraj :bravo:. Se razbira mora da se spomne i Divi kako i cela reprezentacija. NAPRED MAKEDONIJA :oeoeoe:

Слики да не можите да надјите од македонскиве групи што се хрватска??

Што ти значи една победа. Цел ден си среќен и насмеан и се ти е рамно. Такви сме ние Македонците. Да живее Македонија:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Баш вчера зборувава со еден пријател дека имаме талентирани играчи кои играат страшно за нивните тимови, но за Македонија играт слабо. Но ова денес што се случуваше беше...... не знам како да се изразам. Тој Кире Лазаров е човек ипол бре, такво играње за Македонија, поздравување на навивачите абре немам зборови. И овој пат навивачите беа на највисоко ниво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom