Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Анализа за прикажаното со Интер

Буфон - нема шо да се коментира за него собра неколку гадни топки за малку можи и ќе ја фатеше она на Круз. се на се стандардно добар
Молинаро - изненадувачки добар не видов нешто посебно да киксни добри продори напред. неколку нафрлени топки кои завршија во бункерот на интер
Киелини - звер супер си чистеше. И алал да му е за дуелите со Ибра
Легротаље - добро е шо не киксна ништо :) добро си чистеше заедно со Киелини. неколку чисти шанси ќе имаја суазо,круз и ибра ако не беа овие
Григера- за голот кажав. Добар е со продорите напред многу корисни топки добро соработваше со паладино во првото полувреме по та страна си играја со цезар и чиву
Занети - Овај играч успева да се најди на место и да ја собери коро секоја избиена топка. не е некој добар техничар па не очченкувам никакви чида од него. Добро се ослободваше пд топката и од него добивме неколку напади
Ночерино - леле како се бори на средината браво .Овај чоек треба малку да поработи на делење на топки и на шутот многу е непрецизен и многу ризични му се додавањата.
Недвед - освен непрецизните удари. дедото мислам дека го играше еден од неговите најдобри мечови сезонава. покажа дека сеуште ја има добрата техника и имаше неколку добри комбинации со делпјеро како и соло продори. имаше неколку можности да додава ама не додаде. мислам дека во една ситуација дури и го имаше слободен паладино десно аама .. мислеше дека ќе е поарно да шутира. :(
Паладино - Алал да му е за акциите и техниката ама имаше лоши нафрлања. Си играше со чиву како со мало дете. Мислам дека треба да го клај раниери некој меч да игра во нападот а не вака да експериментира со него.
ДелПјеро - Освен добрите комбинации со Недвед остатокот од мечот беше игубен. Доби една корисна топка од трезеге ама самуел си се намести.
Трезеге - Изгубен исто, не доби скоро ништо корисно
Зебина - Не беше скоро ништо посебно - немаше можности да се покажи
Јакинта - Супер нафрла како за класичен напаѓач. Штета шо мора да биди резерва.
Каморанези - намерно го остајв за крај. чоекот е звер. Ако нешто вреди во средината на Јуве тогаш то е Каморанези. Од ко влезе е осети малку живот во средината. Мило ми е шо се враќа во тимот и се надевам ќе можи сега попојќе да го гледаме :)

Се надевам дека другпат. Раниери нема да игра во еден момент со ДелПјеро,Трезеге,Јакинта и Паладино во игра :) едноставно не се играчи од средината. НАвистина се снаоѓаат добро ама ... треба некој кој си ја работи задачата како шо треба да е во игра. Пример Недвед, Каморанези па дури и Салихамиџич.
Занети, Ночерно - овие се двајцата од кои треба да зависи целиот напад а и двајцата се повеќе какоза повлечени центри. Мислам дека треба де се ротираат во игра а не да играат заедно. Знам дека цела сезона тие ја држат средината па мораше Раниери да почни со нив. Дали сето ова е резултат на очајните игри на Алмирон и пред се Тиаго ???

СЕ на се покажавме дека одбраната не е најголемиот проблем во тимот туку ни треба еден доообар Централен Атакинг Мидфилдер.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
судијата немаше да погреши ако досудеше 1 од 2-та пенала кој требаше да ги има за Јуве...

Како на пример кој пенал и уствари имаше судија на теренот?
Тој што два пати не досуди офсајд, или тој што не знаеше да даде жолт, тој беше судија?

Среќа што средниот ред(-Фиго) и напаѓачите имаат коефициент на интелигенција од 52, сите заедно. Иначе можеа скапо да ве читан многубројните офсајд замки, како и да е супер игра... ама во одбрана, во се друго беше надигран Јувентус. Иако и одбраната на Интер не беше лоша, не направи нити една грешка ама ете се случи примија гол...

*честито за бодот, ќе ви треба.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
lele zal mi e sto juve ne uspea da gi pobedi tie idiotite...jas iako ne sum ni za juve a uste pomalku za inter sakav da pobedi juve i da dokaze koj treba da bide sampion vo seria a (koga vise nema nadez za milan za titulata najiskreno se nadevam a i sakam juve da ja osvoi):):):)

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
добро изиграа Јуве, повеќе незнам колку би било реално да се бара со овој тим:smir: Легротаље како што предвидов направи фатален кикс, по којзнае кој пат, али како што ми напраил мерак Киелини е тоа неможам да го опишам. го обожавам ѕверот. да избегаше Ибра на крај ќе го сркнеше стапот:vozbud:. исто и Буфон си изигра како што знае, сигурно, смирено, без киксови. најдобар е нема што.

сеа да глеаме на победа наредното коло, се вратија некои што беа повредени и сусендирани. FORZA JUVE:vozbud::vozbud::vozbud:

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Spored mene dobro e bod na ovoj natprevar...sepak Juve ne go ima stariot tim od pred 2 god a za vreme na ovie dve godini Inter dosta se pojaci zatoa vo korist e Juve iako sakav da zede 3 bodcinja da ima malce neizvesnost pomegi ovie dva giganti i roma ne deka sega nema ali ...pozz

Worminkle UniversitY
Член од
27 септември 2007
Мислења
161
Поени од реакции
0
Тој што два пати не досуди офсајд, или тој што не знаеше да даде жолт, тој беше судија?

Среќа што средниот ред(-Фиго) и напаѓачите имаат коефициент на интелигенција од 52, сите заедно. Иначе можеа скапо да ве читан многубројните офсајд замки, како и да е супер игра... ама во одбрана, во се друго беше надигран Јувентус. Иако и одбраната на Интер не беше лоша, не направи нити една грешка ама ете се случи примија гол...

незнам јас колку ти го пратеше мечот:tv:, но кој пенал ако го гледаше целиот ке ти текни кој пенал корекција кои два пенали.
За то надиграни незнам.
Тој поенот појќе ќе му треба на интер верувај

Д

Демијан

Гостин
abe ima uste da se igra!!Juve ke se vrati na starite pateki!!za 1-2godini ke sozdade nova imperija vo Italija!! sega inter neka se raduva dodeka moze!!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
dobar ataking:DIEGO,VANDERVART,RIKELME ILI LAMPARD!!ako zeme nesto od ovie dobro ke bide!
Лампард е малку подефанзивен. Другите се ОК.

Тој што два пати не досуди офсајд, или тој што не знаеше да даде жолт, тој беше судија
5' - Делпјеро - спружен на земја во петтерецо на Интер - Судјата - пиеше кафе со морати
40' (можи малку порано, точно пред нападот кога интер дадоја гол). Делпјеро држен на работ од шеснајстерецот. Упс поминаја 30 минути од претходното кафе. Сега ново!

Офсајд стапиците ќе повторам пак еднаш рикнаја. и то беше фатално за мечот. Интер цело полувреме да игра бункер и контри со смотаниот суазо и ибра.

УФФ и за Киелини морам да искоментирам. Типот е многу помал од ибра и паметно се тргаше настрана. По неколку старта над него му кажа после. Овај квислингот остана 3минути на трева. Свеста му ја зеде. Не дај боже зебина да беше на негово место. Ќе го убиеше на терен.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Без провокации од навивачите на други тимови... ИНАКУ БРИШАМ

Д

Демијан

Гостин
kako moze da se saka inter?!najluzersi tim so moze da postoi!!!poprvo bi navival za specija nego za inter!

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Si cekal 15 godini da go kazes ova...Da konecno Inter e shampion na Italija:kesa:
Имаше еден виц на оваа тема пред да им ги дадат титулите.

Што прави навивач на интер кога интер ке освои титула?
Гаси плејстејшн! :pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom