Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cestita pobeda prvin.
Juve ce sretne seriozna konkurencija od strana na Angliskiot "sampion" Manchester vo opitite da go privlecat srpskiot reprezentativec Branislav Ivanovic informira "B92".Juve od dosta vreme go sledi zastitnikot od Lokomotiv Moskva,i Klaudio Ranieri e tvrdo resen da go dovede vo timot.Ranieri duri go ubedil sportskiot direktor na starata dama Alesio Seko da predlozi 10.5 milioni evra za 23 godisniot Ivanovic.Talentiviot srpski reprezentativec ima dogovor so Lokomotiv do 2010,a ruskiot tim bara 15 milioni za nego.

ај честито гол на дел пиеро ем гол ем син добил вчера Tobiaz се вика да се надеваме дека ке тргне по стапките на татко му еве прочитајте www.juventus.com:helou:

Сисоко се кае што летоска ги одби Јуве. Тогаш велеше: ,,Јувентус не се тим од калибар на Ливерпул, премал клуб се за мене и моите можности“ а сега вика: ,,Требаше да заминам во Јуве, Тоа што не заминав беше голема грешка во мојата кариера.“ ЛОЛ закон

Еве линк бтв

Сисоко се кае што летоска ги одби Јуве. Тогаш велеше: ,,Јувентус не се тим од калибар на Ливерпул, премал клуб се за мене и моите можности“ а сега вика: ,,Требаше да заминам во Јуве, Тоа што не заминав беше голема грешка во мојата кариера.“ ЛОЛ закон

Еве линк бтв
ќе дојде Јануари :vozbud:

Еве линк бтв

По ебање нема каење

Ај да расти малиот и да ги сруши сите рекорди на таткому.

ова со рикелме ме бендисва ама можи и тиаго да се уигра.

инаку пак почнува и овај преоден рок да ми мириса како летово: диего, рикелме (камо среќа да дојдат па ќе газиме уште минимум 5 години) , па назад ујфалуши, ди бјаџо и секој и сешто шо има некаква врска со одбрана. Ајде немора којзнај шо да се земи важно да се напрај арен тим и да ни оздрави тимот :)

Убајни! Не го гледав натпреварот дека бев комирана и спиев, ама и вака ми е најполно срцево. Малку не ми се свиѓа тоа со картоните, ама ќе им се врати дебело на сите кои се против нас. Мамата!

Forza Juve!!!:bilder: :vozbud: :bilder: :vozbud:

Сега сме втори ги чекаме уште Интер да кикснат за до земеме местото кое го заслужуваме :je:

so inter ke bide tesko!!se plasam!!inter ima posilen tim, ama JUVE si e JUVE!!Ocekuvam pobeda!!

Интер е тим на лузери, да не го вратеа Јуве во втора лига никогаш немаше да станат шампиони

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom