Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

DZA

Член од
6 октомври 2007
Мислења
86
Поени од реакции
3
Cestita pobeda prvin.
Juve ce sretne seriozna konkurencija od strana na Angliskiot "sampion" Manchester vo opitite da go privlecat srpskiot reprezentativec Branislav Ivanovic informira "B92".Juve od dosta vreme go sledi zastitnikot od Lokomotiv Moskva,i Klaudio Ranieri e tvrdo resen da go dovede vo timot.Ranieri duri go ubedil sportskiot direktor na starata dama Alesio Seko da predlozi 10.5 milioni evra za 23 godisniot Ivanovic.Talentiviot srpski reprezentativec ima dogovor so Lokomotiv do 2010,a ruskiot tim bara 15 milioni za nego.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
ај честито гол на дел пиеро ем гол ем син добил вчера Tobiaz се вика да се надеваме дека ке тргне по стапките на татко му еве прочитајте www.juventus.com:helou:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Сисоко се кае што летоска ги одби Јуве. Тогаш велеше: ,,Јувентус не се тим од калибар на Ливерпул, премал клуб се за мене и моите можности“ а сега вика: ,,Требаше да заминам во Јуве, Тоа што не заминав беше голема грешка во мојата кариера.“ ЛОЛ закон

Еве линк бтв

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Сисоко се кае што летоска ги одби Јуве. Тогаш велеше: ,,Јувентус не се тим од калибар на Ливерпул, премал клуб се за мене и моите можности“ а сега вика: ,,Требаше да заминам во Јуве, Тоа што не заминав беше голема грешка во мојата кариера.“ ЛОЛ закон

Еве линк бтв
ќе дојде Јануари :vozbud:

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28

Еве линк бтв
По ебање нема каење

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ај да расти малиот и да ги сруши сите рекорди на таткому.

ова со рикелме ме бендисва ама можи и тиаго да се уигра.

инаку пак почнува и овај преоден рок да ми мириса како летово: диего, рикелме (камо среќа да дојдат па ќе газиме уште минимум 5 години) , па назад ујфалуши, ди бјаџо и секој и сешто шо има некаква врска со одбрана. Ајде немора којзнај шо да се земи важно да се напрај арен тим и да ни оздрави тимот :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Убајни! Не го гледав натпреварот дека бев комирана и спиев, ама и вака ми е најполно срцево. Малку не ми се свиѓа тоа со картоните, ама ќе им се врати дебело на сите кои се против нас. Мамата!

Forza Juve!!!:bilder: :vozbud: :bilder: :vozbud:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Сега сме втори ги чекаме уште Интер да кикснат за до земеме местото кое го заслужуваме :je:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom