И јас то викав да го гибнеше ночерино или зебина (една сезона суспензија ќе добиеше ќе го закопаше среде комунале)Ova e stariot dobar Juventus sto go znam. Da dobie utakmica a da igra katastrofalno ( uzas bea). Toa e odlika samo na golemite ekipi. Bravo za Trezege , nemam komentar ednostavno roden e za da dade goool. Abe tok korini so se zamisluvase go iskuba Nedved, eh da go iskubese nocerino ( mada kec e sisan ) ke go zgazese sred teren. pozdrav
Точно многу гнасен тим сеКолку сте полни со негативна енергија ... зарем се сомневавте дека ќе тепа Јуве? На крај - на крај, да се даде.
И која среќа ќе ве молам ... па тоа беше прекрасен гол без никаква посебна среќа ... срце ќе ми излезе од радост, одлично!
А овие педериве од Торино ... племе нивно, ги искршија Јувентовци ... такви провокации, посебно таа на Недвед од Корини после жолтиот и двата пати што го паднаа Дел Пјеро ... јас ќе се тепав да играв фудбал ... браво за смиреноста на Јуве ... со онакви животни треба да имаш нерви бре!:kotek:
Леле одлично ... ете сме втори ... чекај не Интер, доаѓаме сега над тебе!:bilder: :bilder: :bilder: :bilder: :bilder: :bilder:
Forza Juve!!!
Со сите оние фалој арно шо заминаја здрави од теренот. Со онаква екипа неможиш да играш фубал туку можиш само да се тепаш.ama da bideme iskreni!!so vakva igra juve nema nisto da napravi!!!ustvari koi se torino podprosecna ekipa vo italija!!!a juve se macese i se macese!!!!!zadovolen od igrata sum samo od Paladino!!!ama da se nadevame deka ke bide podobrO!!!!!ama i neigrase jakinta,zebina,camoranesi,tiago(neznam zosto ne go stava da igra),andrade!!so ovi juve e mnogu posilen!!!NA 4 NOEMVRI KE GI UTEPAME INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moja prognoza 2;0 Del piero i trezegol!
Па не да не галат ама можи малку ферплеј да се играA sto ocekuvavte vie od torino deka ke ne galat ?! Pa normalno e taka da igras protiv klub koj ima daleku podobri individualci ( nasiot), baska se raboti za gradsko derbi.
P.S. Go slusnavte li komentatorot u prvo poluvreme koga rece za Recoba " Pomalku igra odkolku sto igra":pos2: