Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да му ...... на онај судијата на крај требаше да му дај жолт на онај комото.

Инаку тесно е. Многу многу не сум задоволен како игра јуве. Паладино е добар ама треба да игра како напаѓач а не крило.
Молинаро некако неубо ги дели топките. треба да си го стави киелини како крило добар си е за та дабота брз, борбен и добри топки дели.
Ај се надевам дека ќе го видам и Тиаго или Алмирон во тимот.

Ме збунува малце, и Буфон и Алекс имаат лента(црвена) на раката. 2ца капитени?! :vozbud:

сите носат црвени ленти, дури и трнерите :toe:

Јас гледам само кај Буфон и Алекс :toe:.

Дали е наповидок шок во Јуве?!
Мурињо повторно ќе го смени Раниери! Ова е веста која денеска ја пласираше англиски „Дејли Меил“, истакнувајќи дека Португалецот е во интензивни преговори со сопствениците на Јувентус за преземање на работата на кормилото на оваа екипа. Одлуката ќе падне по враќањето на Мурињо од САД каде моментно е на одмор со семејството.

Немам коментар за ова.

Јас гледам само кај Буфон и Алекс :toe:.

Дали е наповидок шок во Јуве?!
Мурињо повторно ќе го смени Раниери! Ова е веста која денеска ја пласираше англиски „Дејли Меил“, истакнувајќи дека Португалецот е во интензивни преговори со сопствениците на Јувентус за преземање на работата на кормилото на оваа екипа. Одлуката ќе падне по враќањето на Мурињо од САД каде моментно е на одмор со семејството.

Немам коментар за ова.

Англиски таблоид...:tapp:

TREZEGOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!
93мин :pipi:

п.с Сами си се криви Торино....нема О од оФсајд

torino-juventus 0-1
gol vo 94 min.
e toa se vika fudbal do posledna minuta

Торино-Јувентус 0-1 ај честито победа
и после Милан имале Среќа :smir:

Ухххх, за малку

Браво трезеге немам коментар за она

Ама играта беше за нигде.

Инаку каков мурињо супер си е раниери. Не ќе менваме тренер сред година. Ако дојди дури тогаш ќе се заебат јуве.

Ova e stariot dobar Juventus sto go znam. Da dobie utakmica a da igra katastrofalno ( uzas bea). Toa e odlika samo na golemite ekipi. Bravo za Trezege , nemam komentar ednostavno roden e za da dade goool. Abe tok korini so se zamisluvase go iskuba Nedved, eh da go iskubese nocerino ( mada kec e sisan ) ke go zgazese sred teren. pozdrav

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom