THE_CHOSEN_ONE
1903-2012
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 3.735
- Поени од реакции
- 1.340
Од што егзистира ова гратче?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од авторски права од песните на Фолк Фест - Валандово.Од што егзистира ова гратче?
Епа не памтум, помина месец и пол веќе...Ама сигурно добро бранил чим стигнале до малечкото финалеАј сеа, објективно: как бранише голмано на Невработени Интелектуалци?
Еее, да си гледал сигурно ќе запамтише оти голмано НОГУ ДОБРО бранише, поготово у полуфинаљто.Епа не памтум, помина месец и пол веќе...Ама сигурно добро бранил чим стигнале до малечкото финале![]()
Иначе ти си голмано нели???Еее, да си гледал сигурно ќе запамтише оти голмано НОГУ ДОБРО бранише, поготово у полуфинаљто.
Да не се фаљум, де.Иначе ти си голмано нели???![]()
Да не се фаљум, де.
Pred nekoe vreme igrajav kosarka so edni srednoskolci... Ne znajaav deka mi e glavata, deka koso, a deka e basketo... Nema sansi... Osven ako intelektualcite pak ne napravat ekipa i pak da im zafale igrac (kuti u fudbal, me viknaa oti im otkazaa igraci; mene spikero ne me procita niedn's)... U takva situacija moze i kje zaigram
Сеа ќе играјш ли на кошарка??
Ама воа турнир е 5 п'ти понеинтересен од тоа у фудбал..:smir:
A-ha. Apsolvent sum sega, odum u Skopje samo za ispiti. Posle ne-znam-kolku godini, pak sum oficijalno seljak.A сеа си уф Валандово така ли?
Иначе,искрено синдикалците не ги пратаав баш..
:pos2::pos2::pos2:A-ha. Apsolvent sum sega, odum u Skopje samo za ispiti. Posle ne-znam-kolku godini, pak sum oficijalno seljak.
СредаВаландовчани, кој ден во неделата ви е пазарен???![]()
Wake upppppp... people...sezona zA ajver i za kalinki ajde be... so cekte.. ince ke ima rakijada ve cekum. r'duvajte se da ne vrne.
Soubaf ajver prajme.. cel den da jajs nemojs da se zasitis...nim da pocnis. nemora kujznaa kolko da jajte kulkudar atro da go naprajte.. aj pozz